Friday , September 30 2022

Arnold Schwarzenegger spune ca aventura sa extraconjugala e cel mai stupid lucru pe care l-a facut


Actorul Arnold Schwarzenegger consider\ c\ aventura sa extraconjugal\, din care a rezultat un copil [i care a dus la desp\r]irea de so]ia lui, Maria Shriver, este cel mai stupid lucru pe care l-a f\cut vreodat\, potrivit dailymail.co.uk. Arnold Schwarzenegger a declarat c\ regret\ c\ a avut o aventur\ extraconjugal\ cu menajera sa, spunând c\ este “cel mai stupid lucru” pe care l-a f\cut. Totodat\, actorul în vârst\ de 65 de ani a admis c\ le-a provocat “o durere extraordinar\” so]iei sale, Maria Shriver, [i copiilor lor. Starul face aceste afirma]ii într-un clip de promovare a unui interviu televizat pe care l-a acordat [i care urmeaa s\ fie difuzat asear\, în Statele Unite ale Americii. Acesta este primul s\u interviu de la scandalul care a dus anul trecut la divor]ul s\u de Maria Shriver. Starul francizei “Terminator” [i Maria Shriver s-au desp\r]it în luna mai 2011, dup\ o c\snicie care a durat 25 de ani. Maria Shriver a depus actele de divor] pe 1 iulie 2011, dup\ ce a aflat c\ so]ul ei este tat\l copilului n\scut în urm\ cu peste 10 ani de o fost\ menajer\ a cuplului.
Arnold Schwarzenegger [i Maria Shriver au împreun\ patru copii ai lor: Katherine, în vârst\ de 22 de ani, Christina, în vârst\ de 21 de ani, Patrick, în vârst\ de 19 ani, [i Christopher, în vârst\ de 15 ani. În prezent, Arnold Schwarzenegger este în plin\ campanie de promovare a autobiografiei sale, un volum de memorii intitulat “Total Recall: My Unbelievably True Life Story”. De[i Arnold Schwarzenegger spune c\ Maria Shriver nu a citit întreaga lui poveste din volumul autobiografic, fosta lui so]ie îi dore[te tot binele. “Cred c\ Maria îmi dore[te binele în tot ce fac”, a ad\ugat Schwarzenegger.
Totu[i, în ciuda faptului c\ [i-a recunoscut aventura extraconjugal\, Arnold nu [i-a cerut scuze în mod clar. Pe lâng\ detalii despre desp\r]irea de so]ia sa, actorul din franciza “Terminator” prezint\ în volumul s\u autobiografic informa]ii din perioada în care era culturist profesionist, actor, iar apoi guvernator al statului California. t

Vezi si

A murit Coolio, rapperul care a câștigat un premiu Grammy. Avea 59 de ani (VIDEO)

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile “Gangsta’s Paradise” și “Fantastic Voyage”, a murit …