Friday , March 1 2024

Arnold Schwarzenegger a făcut schimb de mesaje pe Twitter cu Dmitri Medvedev

Guvernatorul statului american California, Arnold Schwarzenegger, a făcut schimb de mesaje pe Twitter cu preşedintele rus, Dmitri Medvedev, la sosirea sa în Moscova, duminică, pentru o vizită consacrată dezvoltării noilor tehnologii, se poate vedea pe reţeaua socială.
“Tocmai am aterizat la Moscova. O zi foarte frumoasă. Nerăbdător să-l văd pe preşedintele Medvedev”, a scris Schwarzenegger pe adresa KremlinRussia_e.
“Schwarzenegger, bun venit la Moscova. Aştept să vă întâlnesc, precum şi delegaţia dumneavoastră, la Skolkovo”, locul ales pentru crearea unei Silicon Valley în apropiere de Moscova, a răspuns Dmitri Medvedev.
Arnold Schwarzenegger a fost invitat în Rusia de Dmitri Medvedev, care a vizitat în iunie Silicon Valley – centrul nevralgic al înaltei tehnologii din California – şi şi-a exprimat dorinţa de a crea un centru de excelenţă comparabil în regiunea Moscovei.
Guvernatorul statului California, însoţit de o delegaţie de companii precum Google, Intel şi Microsoft, urmează să se întâlnească luni cu preşedintele rus şi să se exprime la un forum consacrat noilor tehnologii.
Dmitri Medvedev, care a împlinit în septembrie 45 de ani şi îşi afişează intenţia de a moderniza Rusia, se prezintă ca un utilizator obişnuit al Internetului şi al reţelelor sociale, ceea ce nu este cazul premierului Vladimir Putin, cu 13 ani mai în vârstă.

Vezi si

Leonardo DiCaprio și preferințele lui neobișnuite din dormitor. Model de 22 de ani: „Prea ciudat și bătrân”

Hieke Konings, un model în vârstă de 22 de ani, a făcut declarații șocante despre …