Tuesday , March 5 2024

Ariana Grande s-a căsătorit cu Dalton Gomez după un an de relație. Ceremonie intimă, cu 20 de invitați

Ariana Grande și Dalton Gomez s-au căsătorit. Potrivit unui reprezentant al celor doi, marele eveniment a avut loc la reședința Arianei din Montecino, California. Se pare că a fost o cermonie „restrânsă și intimă”, la care au participat mai puțin de 20 de persoane.

„În întreaga încăpere se simțea fericirea și iubirea. Cuplul și familiile celor doi nu puteau fi mai fericiți”, a declarat reprezentantul pentru People.

O altă sursă a mărturisit că cei doi au ales să se căsătorească în Montecino fiindcă atât Ariana, cât și Dalton iubesc acest loc. „Ari și Dalton iubesc Montecino. Își petrec foarte mult timp acolo. Era și normal ca cei doi să se căsătorească în casa frumoasă și istorică a Arianei”.

Prima apariție oficială împreună cu Dalton Gomez a avut loc în cadrul videoclipului Stuck with U, o piesă cântată de Ariana Grande și Justin Bieber. Ariana a confirmat oficial relația în luna iunie a anului trecut, după ce a împărtășit cu fanii ei o fotografie în care se îmbrățișează cu Dalton Gomez.

În trecut, Ariana Grande a fost logodită cu actorul Pete Davidson. În octombrie 2018, cei doi s-au despărțit după cinci luni de relație. Înainte, artista a avut o relație de doi ani cu Mac Miller, un cântăreț american care a murit la vârsta de 26 de ani în urma unei supradoze. La vremea respectivă, artista se despărțise de Miller după ce acesta a fost arestat pentru că a condus sub influența substanțelor interzise.

În ceea ce îl privește pe Dalton Gomez, s-a născut și a crescut în California de Sud și potrivit descrierii sale de pe site-ul Aaron Kirman Group, a lucrat timp de cinci ani în domeniul imobiliar de lux.

Cei doi s-au logodit la finalul anului trecut.

elle.ro

Vezi si

VIDEO. BRIT Awards: Raye a câștigat 6 premii, un record

Cântăreaţa şi compozitoarea Raye a câştigat, sâmbătă, la Londra şase premii la gala BRIT, inclusiv …