Monday , April 15 2024

Aplicația de mesagerie Telegram va lansa un plan de abonament plătit

Aplicația de mesagerie Telegram va lansa luna aceasta un plan de abonament plătit pentru utilizatorii săi, a declarat fondatorul Pavel Durov, conform Reuters.

Utilizatorii care vor opta pentru Telegram Premium vor beneficia de o limită mai mare pentru chat-uri, conținut media și încărcări de fișiere, a declarat Durov într-o postare pe blog.

“Singura modalitate de a le permite celor mai pretențioși fani ai noștri să primească mai mult, păstrând în același timp funcțiile noastre existente gratuite, este să facem din aceste limite ridicate o opțiune plătită”, a spus el.

Aplicația, împreună cu instrumentul de mesagerie Signal, au înregistrat o creștere a numărului de utilizatori ca urmare a preocupărilor legate de confidențialitatea aplicației rivale WhatsApp, deținută de Meta Platforms Inc. Telegram are în prezent 500 de milioane de utilizatori activi lunar și este una dintre cele mai descărcate 10 aplicații din lume, potrivit site-ului său.

Durov a declarat că decizia de a oferi un abonament plătit este menită să asigure finanțarea Telegram în principal de către utilizator săi și nu din publicitate. (Mediafax)

Vezi si

VIDEO. Imagini rare cu actorul Gene Hackman, ajuns la 94 de ani

Gene Hackman, unul dintre cei mai importanți actori de la Hollywood, acum în vârstă de …