Saturday , December 10 2022

Antonio Banderas, jefuit pe aeroportul din Budapesta

Actorul spaniol Antonio Banderas a solicitat intervenţia poliţiei maghiare, duminică, întrucât nişte hoţi i-au furat portofelul, la scurt timp după ce a ajuns în Ungaria, informează contactmusic.com.
Jaful s-a produs în momentul în care Banderas, înconjurat de fani – în majoritate femei -, se îndrepta spre o limuzină care îl aştepta în faţa aeroportului Franz Lizst din Budapesta.
Actorul a descoperit că i-a dispărut portofelul în timp ce discuta cu fanii săi şi a contactat imediat poliţia maghiară, afirmă cotidianul Austrian Times.
Potrivit poliţiei locale, hoţii de buzunare s-au folosit de aglomeraţia creată în jurul starului pentru sustrage portofelul lui Banderas.
Antonio Banderas s-a deplasat la Budapesta pentru a filma o reclamă pentru o renumită companie italiană.
Banderas a apărut recent în filmul “Pielea în care trăiesc/ La piel que habito” de Pedro Almodovar.
În ultimii ani, Antonio Banderas, care este căsătorit cu actriţa americană Melanie Griffith, a jucat în special în producţii hollywoodiene, notabil fiind rolul pe care l-a făcut în “Masca lui Zorro”, dar a bucurat şi copiii, împrumutându-şi vocea motanului aventurier din seria “Shrek” şi din filmul “Motanul încălţat/ Puss in Boots”.

Vezi si

Nick Carter, de la Backstreet Boys, este acuzat de viol

Nick Carter, unul dintre membrii trupei americane Backstreet Boys, a fost acuzat joi de viol …