Thursday , June 20 2024

Antonio Banderas, alături de fiica sa Stella pe covorul roșu

Antonio Banderas a mers alături de fiica lui pe covorul roșu la ceremonia de deschidere a Festivalului de Film de la San Sebastian. Stella (24 de ani) a cucerit pe toată lumea cu apariția ei și a strălucit cu decență într-o rochie neagră.

Stella Banderas a purtat pentru această ocazie o rochie neagră cu decolteu în V, sandale negre cu toc gros, iar ținuta a fost accesorizată cu un ceas de aur și cercei. Actorul în vârstă de 61 de ani a optat pentru un costum negru, relatează elle.ro.

Stella Banderas este fiica pe care Antonio Banderas o are din mariajul cu actrița Melanie Griffith. De altfel, Stella seamănă mult cu mama ei. Cei doi s-au cunoscut în 1995, pe platourile de filmare de la pelicula Two Much. S-au căsătorit în 1996 în Londra după finalizarea proceselor de divorț de Ana Leza, în cazul lui Banderas, și de Don Johnson, în cazul lui Griffith.

Melanie Griffith și Antonio Banderas s-au despărțit în 2014, însă au rămas în relații apropiate de când divorțul lor a fost finalizat în 2015. Pe lângă Stella, Melanie mai are un fiu, pe Alexander Bauer, din căsnicia cu Steven Bauer, și o fiică, cunoscuta actriță Dakota Johnson, din relația cu Don Johnson.

Stella Banderas pare să aibă o relație apropiată cu ambii părinți, dar și cu sora ei vitregă, Dakota Johnson.

Stella are părinți care se bucură de faimă în întreaga lume, însă ea a preferat să fie o prezență discretă. Cu toate astea, a apărut în debutul regizoral al tatălui ei, Crazy in Alabama, alături de mama ei, în 1999. Stella Banderas este și model, a fost protagonista unei campanii pentru un brand de modă sustenabil, ale cărui creații sunt realizate din nailon regenerat, și are propria companie, numită Lightbound, care se ocupă cu vânzarea de produse artizanale.

 

Vezi si

VIDEO. Complexul megalitic Stonehenge din Marea Britanie, stropit cu vopsea portocalie de activişti pentru mediu

Activişti pentru mediu au împroşcat miercuri cu vopsea complexul Stonehenge din Marea Britanie, iar potrivit …