Thursday , June 20 2024

Antonia și Alex Velea s-au logodit după opt ani de relație și doi copii împreună

Antonia și Alex Velea s-au logodit. Cei doi sunt într-o relație de opt ani și formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton.

Vestea că Antonia și Alex Velea s-au logodit a fost confirmată de către artist, care a transmis pe contul lui de Instagram un mesaj prin care precizează că Antonia a spus „da”. „A zis „Da”! Esti focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte!!!”, a fost mesajul scris de Alex Velea, însoțit de prima fotografie cu inelul de logodnă, notează elle.ro.

Au împreună doi băieți, pe Dominic și Akim, iar artista mai are o fiică, Maya, din căsătoria anterioară cu Vincenzo Castellano (cei doi s-au căsătorit în 2011, iar în 2013 s-au despărțit). În luna noiembrie a anului 2020, s-a aflat că artista a finalizat divorțul de fostul ei soț, un divorț care a fost puternic mediatizat. Maya locuiește în Italia cu tatăl ei. Alex Velea are o relație apropiată cu fiica Antoniei.

Înainte de a începe relația cu Antonia, Alex Velea a fost căsătorit cu Ana Maria Mircea, de care divorțase de curând atunci când au început să apară zvonuri despre interesul său față de cântăreață.

Alex Velea a vorbit în trecut despre planurile de nuntă pe care le are alături de partenera lui, declarând că amândoi își doresc să facă pasul cel mare anul acesta.

Vezi si

VIDEO. Complexul megalitic Stonehenge din Marea Britanie, stropit cu vopsea portocalie de activişti pentru mediu

Activişti pentru mediu au împroşcat miercuri cu vopsea complexul Stonehenge din Marea Britanie, iar potrivit …