Saturday , November 26 2022

Antonia, obligata de sot sa recunoasca adulterul pentru a divorta si a obtine custodia comuna pentru Maya

antonia

Antonia este la un pas de a deveni o femeie liberă, ca să-şi oficializeze relaţia cu Alex Velea, căruia îi va dărui un copil. Ea a intrat deja în posesia actelor semnate de încă soţul său, Vincenzo Castellano, privind custodia comună a fetiţei lor, Maya, precum şi divorţul, cu condiţia să recunoască faptul că i-a pus coarne în timpul căsniciei.
Telenovela având ca subiect trioul format din Antonia, Vincenzo Castellano, actualul soţ, şi Alex Velea, actualul său iubit şi viitorul tată al copilului ei, continuă. Artista se află acum în faţa unei decizii foarte grele, aceea de a putea forma o familie cu Alex Velea şi cea de a-şi denigra propria-i imagine.
Mai precis, încă soţul său, Vincenzo Castellano, i-a transmis cât se poate de clar că-i va acorda divorţul cu condiţia ca ea să recunoască faptul că l-a înşelat. Italianul i-a trimis până şi actele semnate, drept dovadă că e om de cuvânt. Deşi are hârtiile pe masă, Antonia nu se grăbeşte să facă pasul decisiv.
“Ea mai trebuie doar să fie de acord cu divorţul din vina ei şi totul se va rezolva, aşa cum îşi doreşte. În ceea ce o priveşte pe Maya, ambii părinţi vor avea custodie comună, urmând ca fetiţa să figureze cu domiciliul în Italia până la vârsta de opt ani. Vincenzo i-a semnat deja actele, chiar înainte ca ea să anunţe că este gravidă”, a mărturisit o persoană apropiată italianului.
De partea cealaltă însă, Ion Todan, avocatul artistei, spune că nici vorbă de aşa ceva: “Nu s-a semnat nimic şi poate că nici nu vom semna. Ne gândim să lăsăm ca totul să se decidă în instanţă. Nu am vorbit cu clienta mea, întrucât am fost plecaţi în concediu”, a precizat acesta pentru Libertatea.
 

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …