Wednesday , October 5 2022

Antonia NU ARE VOIE sa divorteze

Antonia are interzis la divorț. Adeptă a religiei mormone, cântăreața nu are voie să se despartă de soțul ei, Vincenzo Castellano, dar dacă va divorța, separarea de tatăl copilului ei va fi recunoscută doar în fața legii.
“Mormonii sunt împotriva divorțului. Mai mult, în ochii lor, Antonia va rămâne nu numai în viața asta, ci și în viața de după – adică în Împărăția Celestial㠀- alături de Castellano. Mormonii dezaprobă total divorțul, mai ales din cauza copilului (n.r. – cei doi au o fetiță împreună, pe nume Maya), pentru că ei zic că familiile trebuie să conțină obligatoriu doi părinți și unul sau mai mulți copii. Încă un motiv pentru care Dumnezeu o va pedepsi pe Antonia este că, divorțând, ea amputează una dintre poruncile lui Dumnezeu, aceea că familiile mormone trebuie să aibă cât mai mulți copii. În genere, femeile divorțate sunt marginalizate de biserică și nu mai pot lua parte la orânduielile din templu”, au declarat reprezentanți ai Bisericii Mormone pentru stl.ro.
Antonia Iacobescu și Vincenzo Castellano s-au căsătorit în 2011 și au împreună o fetiță de 2 ani, pe nume Maya. Căsnicia celor doi nu traversează cea mai bună perioadă și, se pare, că Antonia și Vincenzo s-au despărțit.
libertatea.ro

Vezi si

Depeche Mode va concerta la București în iulie 2023. Primul album după moartea lui Andy Fletcher

Depeche Mode revine la București în 2023. Trupa va susține un concert care face parte …