Monday , January 30 2023

Antonia, gravida in trei luni si jumatate. Artista si Alex Velea vor deveni parinti la iarna

antonia-velea

Antonia, cea mai indragita cantareata, femeia care a castigat de nenumarate ori titlul pentru “Cea mai sexy vedeta” si jurata in show-ul KidSing ce va incepe in aceasta toamna la Kanal D, este insarcinata!
Antonia va deveni mamica pentru a doua oara! Visul ei cel mare, acela de a mai avea un copil, se va indeplini! Jurata de la KidSing este insarcinata in trei luni si jumatate cu copilul lui Alex Velea.
“Imi mai doresc un copil, un frate sau o sora pentru fetita mea, Maya, sa creasca frumos impreuna”, a declarat frumoasa cantareata intr-un interviu.
“Vreau sa am copii, cu siguranta, dar nu stiu cand. Vor veni cand va fi momentul potrivit”, declara si Alex Velea in urma cu cateva luni.
KIDSing, show-ul ce va debuta in aceasta toamna la Kanal D, este un concurs muzical, ce se adreseaza micutilor cu varste intre 6 si 13 ani, precum si sustinatorilor acestora – membri ai familiei, prieteni, profesori etc. Cei mai talentati si carismatici copii vor avea ocazia sa fie vazuti, ascultati si apreciati de o tara intreaga. Iar marele premiu nu este deloc de neglijat! Cel mai talentat copil va castiga fabuloasa suma de 20.000 de euro.
wowbiz.ro

Vezi si

Lisa Loring, care a interpretat rolul lui Wednesday în „Familia Addams” în anii 60, a murit în urma unui AVC

Lisa Loring, actrița care a interpretat rolul lui Wednesday în ecranizarea „Familiei Addams” din anii …