Thursday , May 26 2022

Antonia face acuzaţii grave: Fiica sa este SECHESTRATĂ în Italia

antonia

Asistenţii sociali au vrut să facă anchetă la domiciliul solistei Antonia, dar vedeta nu a fost găsită acasă. Asta deşi a fost anunţată înainte de vizita asistenţilor sociali. Între timp, cântăreaţa face acuzaţii grave la adresa soţului şi socrilor. Ea susţine că fiica ei este sechestrată în Italia.
Antonia vrea cu orice preţ custodia micuţei sale şi nu mai este dispusă să aştepte pentru a găsi înţelegere din partea soţului ei, italianul Vincenzo Castellano.
Artista a avut, marţi, primul termen al procesului în care cere stabilirea domiciliului fetiţei sale, Maya, în vârstă de trei ani şi jumătate, potrivit click.ro. Nu a venit la judecătorie, însă şi-a trimis avocatul pentru a găsi o modalitate de a-i aduce copilul cât mai repede lângă ea. Apărătorul a încercat să-l convingă pe judecător că micuţa este ţinută abuziv în Italia, din iunie 2013, când a plecat în vacanţă.
În timp ce Antonia este hotărâtă să meargă până-n pânzele albe pentru a-şi strânge în fiecare zi fetiţa la piept, Vincenzo nici nu vrea să audă de plecarea micuţei din Italia.
 
 

Vezi si

Câștigătorii Eurovision scot trofeul la licitație și donează suma armatei ucrainene

Trupa ucraineană Kalush Orchestra, care recent a câștigat concursul Eurovision, va scoate la licitație trofeul …