Wednesday , November 30 2022

Antena 1 vrea sa schimbe juriul "X Factor". Prima pe faras e Paula Seling

Deoarece prima editie a emisiunii “X Factor” nu a avut succesul scontat, organizatorii au decis, se pare, sa aduca o serie de imbunatatiri pentru cea de-a doua editie a show-ului. Pentru inceput au gandit o noua formula a juriului, intentionand sa-i inlocuiasca pe Morar, Adi Sina si Paula Seling cu vedete ceva mai “comerciale”, scrie Cancan.
Se pare ca Paula Seling, Mihai Morar si Adi Sina vor disparea de tot de pe platoul show-ului, organizatorii vizand deja alte vedete autohtone pentru a le lua locul. Potrivit surselor noastre, prima careia i s-a pus gand rau este Paula. Momentan, pentru scaunul ei exista mai multe propuneri si in curand se vor demara si negocierile cu potentialele inlocuitoare. Se zvoneste ca pe lista se afla numele Innei, Alexandrei Stan, al Antoniei si al Andreei Banica. Deocamdata nu s-a facut nicio propunere oficiala, ci urmeaza o triere a candidatelor in functie de regulile formatului.

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …

One comment

  1. Ce treaba are concursul cu juriul? Sa nu-l schimbe pe Morar, altfel nici nu ma mai uit!…dupa cate a facut pt acest concurs, toata audienta se datoreaza lui, mai ales ca Andrei-castigatorul, a fost in categoria sa!!