Thursday , September 29 2022
Breaking News

Antena 1 anunta cazuri de coronavirus la "Acces direct". Pseudo-vedetele Vulpita si Viorel si o persoana din echipa emisiunii au teste pozitive

Mirela Vaida, prezentatoarea Acces Direct, a anunțat, la Observator, că cei doi invitați confirmați cu Covid sunt chiar Vulpița și Viorel.

Cazuri de coronavirus la Acces Direct, la Antena 1. Postul de televiziune anunță ca pana acum sunt trei cazuri pozitive legate de emisiunea tabloidă din grupul Intact. Potrivit postului TV, este vorba de doi invitați și de un membru al echipei, dar nu a făcute publice numele acestora. Din acest motiv, azi a intrat pe post o reluare a emisiunii. Echipa emisiunii este testata si va primi rezultatele in zilele urmatoare.
Anunțul Antenei 1:
“Doi invitați și un membru al echipei Acces Direct au fost confirmați în urmă cu puțin timp cu noul coronavirus, motiv pentru care ediția de joi, 23 iulie, a fost înlocuită cu o ediție difuzată în reluare urmând ca de mâine emisia să își urmeze cursul firesc.
Echipa Acces Direct a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului COVID-19 și siguranța persoanelor ce au avut un contact direct.A fost demarată o anchetă epidemiologică, a avut loc dezinfecție, atât în platou, cât și în redacție și au fost trimise în izolare persoanele care sunt considerate contacți direcți.”
Mirela Vaida, gazda show-ului de dupa-amiaza, a vorbit la Observator despre aceasta situatie si a spus ca cei doi invitati permanenti, celebrii Vulpita si Viorel, doua personaje ajunse pseudo-vedete gratie postului Antena 1, sunt infectati cu coronavirus. Vulpita ar fi fost acasa, la Blagesti – Vaslui timp de o saptamana. Mirela Vaida asteapta acum rezultatul propriului test.

Vezi si

Premieră pentru omenire: NASA a lovit un asteroid

Nava spațială DART a NASA a lovit un asteroid în primul test de apărare planetară. …