Sunday , August 1 2021

Anglea Merkel, vacanta modesta in insula Ischia. Buget de austeritate pentru cea mai puternica femeie din Europa

merkel

Numele cancelarului german Angela Merkel a devenit sinonim cu politica de austeritate în ceea ce priveşte ieşirea Europei din criza economică. Revista “Vanity Fair” dezvăluie că politicianul german ţine punga închisă şi atunci când vine vorba de micile concedii pe care şi le ia. Ar trebuie să fie o perioadă fără grija cheltuielilor, nu însă şi pentru Angela Merkel, comentează editorialistul celebrei reviste americane.
Când vine vorba de vacanţă, Angela Merkel preferă insula italiană Ischia. Cancelarul german îşi ia un pic de respiro şi merge la băi, însă are mare grijă de bugetul alocat activităţilor de zi cu zi. Potrivit Vanity Fair, cea mai puternică femeie din Europa optează pentru un zbor separat de cel al soţului ei. Nu este nicidecum un semn al unei căsnicii cu probleme. Cancelarul german evită astfel o taxă suplimentară pe care soţul ei ar trebui să o plătească dacă ar călători alături de ea în avionul pus la dispoziţie de guvern.
Revista Vanity Fair scrie că Merkel preferă mesele tradiţionale, dar frugale, cum ar fi paste cu sos de tomate şi busuioc. Femeia care conduce destinele Europei încearcă uneori şi mâncăruri mai neobişnuite, delicatese locale precum raci şi caracatiţă. Dacă îi place ceva în mod deosebit, Angela cere reţetele bucătarilor pentru a-şi prepara mâncarea acasă. Dimineaţa, cancelarul german adoră să meargă în portul de pe insulă şi să vorbească cu pescarii. Atunci când este nevoie, apelează la farmaciile locale sau stă la coadă atunci când îşi aşteaptă comanda de pizza, asemenea unui localnic obişnuit, scrie în continuare Vanity Fair.

Vezi si

Participanţii la Gala Premiilor Emmy trebuie să prezinte dovada vaccinării anti-Covid

Television Academy a anunţat că va cere tuturor participanţilor la ceremoniile Emmy de anul acesta …