Saturday , April 20 2024

Angelina Jolie vrea să trăiască în Africa

Angelina Jolie a declarat că ar vrea să se mute în Africa alături de Brad Pitt şi de copii, atunci când cariera sa va fi mai puţin solicitantă, informează femalefirst.co.uk.
“Îmi imaginez că în următorii ani o să o iau mai încet cu munca. Nu mă voi retrage, dar la un moment dat voi face mai puţine filme”, a declarat Jolie.
“Adevărul este că mi-ar plăcea foarte mult să trăiesc în Africa la un moment dat. Mi-ar plăcea să petrec mai mult timp pilotând avioane. Şi pe plan artistic vor mai fi alte lucruri de făcut”, a completat actriţa.
Angelina Jolie a mai spus că nu crede că va mai juca în vreun film alături de partenerul său de viaţă, Brad Pitt, deoarece nu li se oferă niciodată proiecte comune. Jolie şi Pitt s-au cunoscut şi s-au îndrăgostit în 2005, pe platourile de filmare ale peliculei “Domnul şi doamna Smith”.
“Nu primim prea multe oferte de a face filme împreună. Discutăm mereu, pentru că întotdeauna există o fată în filmul lui şi un băiat în filmul meu. Pe de altă parte, ne-ar plăcea să lucrăm împreună şi să îi aducem şi pe copii în aventura noastră”, a mai spus Jolie.
Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt consideraţi a fi unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, în ciuda faptului că nu sunt căsătoriţi. Cei doi au în prezent şase copii, dintre care trei sunt adoptaţi – Maddox, în vârstă de nouă ani, născut în Cambodgia, Pax, în vârstă de şase ani, născut în Vietnam, şi Zahara, în vârstă de cinci ani, născută în Etiopia. Shiloh, născută în Namibia, în 2006, este unul dintre copiii biologici ai cuplului, alături de gemenii Knox Leon şi Vivienne Marcheline, născuţi în 2008, în Franţa.

Vezi si

Ucraina îl decorează pe actorul Alain Delon pentru a-i mulţumi pentru sprijinul acordat

Ucraina a decis să îi acorde Ordinul de Merit actorului francez Alain Delon pentru a-i …