Saturday , March 25 2023

Angelina Jolie traieste un cosmar. Cui ii spune Shiloh "mami"

Cel mai rău coşmar al Angelinei Jolie, în vârstă de 44 de ani, pare că a devenit o realitate, de vreme ce fiica ei, Shiloh Jolie-Pitt, o numeşte pe Jennifer Aniston, 51 de ani, „mami”.
Shiloh este fiica de 13 ani a Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt. Potrivit presei străine, în timpul carantinei fata a petrecut mult timp cu tată său şi cu Aniston şi au ajuns să se apropie foarte mult.
O sursă din anturajul cuplului spune că toată lumea a fost şocată de dorinţa lui Shiloh, inclusiv Jennifer. Cu toate acestea, actriţa care abia îşi reconstruieşte relaţia cu Brad nu a vrut să o mâhnească cu vreun comentariu nepotrivit şi i-a respectat decizia. Brad şi Jennifer au devenit de nedespărţit în aceste vremuri, iar zvonurile care dădeau ca sigură o căsătorie în viitorul apropiat par să fie din ce în ce mai veridice. Surprizele nu se opresc aici. După câte se pare, cei doi plănuiesc să îşi mărească familia şi îşi doresc să adopte un copil din Mexic.
Nimeni nu ştie cum a primit Angelina aceste veşti, mai ales că actriţa le interzisese copiilor ei să petreacă timp sau să înteracţioneze în vreun fel cu Jennifer. Shiloh a fost însă tot timpul diferită şi ca atare nu ţine cont de hotărârile ei, aşa că a încălcat pactul.
Singurul care pare încântat de toată această poveste este Brad Pitt. Actorul e mulţumit că fiica sa o acceptă pe Jennifer şi o vede ca pe o mamă.
Shiloh s-a născut pe 27 mai 2006, într-un spital din Namibia. Acum, la 13 ani, fetiţa se poartă ca un băiat, se tunde tot timpul scurt şi poartă haine masculine. Shiloh Jolie-Pitt a început un tratament hormonal, iar în viitor ar urma să suporte o intervenţie chirurgicală pentru a-şi schimba sexul.

Vezi si

Mark Zuckerberg a devenit tată de fată pentru a treia oară

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a devenit tată pentru a treia oară, el postând imagini cu …

One comment

  1. Nu stiu ce cosmar vorbiți. Acel copil cred ca vrea sa scape de mama cam trăznit. Cred că de mult tatăl ei încearcă să o salveze pentru că ea de mult vroia sa se mute cu tatăl ei și Angi nu o lăsa.