Monday , January 24 2022

Angelina Jolie și Brad Pitt, cel mai costisitor divorț de la Hollywood

Divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt ar putea fi printre cele mai costisitoare din istorie, iar lupta nu s-a încheiat nici acum, după aproape șase ani de când au anunțat că s-au despărțit, întrucât cei doi încearcă să obțină custodia copiilor.

Brad Pitt și Angelina Jolie s-au despărțit în 2016, atunci când actrița din ”Maleficient” a afirmat că între ea și actorul de 57 de ani există ”diferențe ireconciliabile”. De atunci, cei doi au dus mai multe bătălii în instanță, ultima dintre ele fiind pe custodia copiilor.

Potrivit Daily Mail, fiecare dintre ei a cheltuit în tot acest timp mai bine de un milion de dolari pe procese. Mai mult de atât, bătălia pentru custodia copiilor s-ar putea întinde pe alți șase ani.

Brad Pitt și Angelina Jolie, care au împreună șase copii, nu au ajuns încă la un acord cu privire la împărțirea averii și asupra custodiei copiilor lor, cinci dintre ei fiind minori.

”Cred că acesta ar putea să devină cel mai costisitor divorț de la Hollywood. Durează de mai bine de patru ani și este, fără doar și poate, unul dintre cele mai longevive cazuri de celebrități pe care le-am văzut. Cred că Angelina și Brad au cheltuit fiecare mai bine de un milion de dolari.”, a declarat Kelly Chang Rickert, avocat specializat în divorțuri.

”Amândoi și-au angajat avocați reputați, iar Angelina a schimbat deja mai mulți. Tarifele orare pot varia între 1.000 și 1.500 de dolari și aș estima că pot factura chiar 40-50 de ore pe săptămână.”, a mai precizat Kelly.

De asemenea, ea a dezvăluit că cei doi au angajat și un judecător privat, care este plătit cu 900-1000 de dolari pe oră, ajungând să încaseze chiar și 10.000 de dolari pe zi.

„Dacă l-ar folosi pentru un proces de cinci zile, probabil ar lua 50.000 de dolari în avans și alți 10.000 de dolari pentru a revizui documentele ulterior.”, a mai adăugat aceasta.

La mijlocul lunii martie, Angelina Jolie a declarat că ar putea aduce dovezi prin care să susțină acuzațiile de violență domestică împotriva lui Brad Pitt. Ba mai mult, ea a declarat că și ea și copiii lor pot depune mărturie, iar cel care a făcut declarații în fața instanței a fost Maddox, fiul lor cel mare.

O sursă apropiată actorului de 57 de ani a declarat pentru Us Weekly că mișcarea lui Jolie nu este altceva decât o încercare de a-i face rău fostului ei soț.

”În ultimii patru ani și jumătate au existat o serie de cereri făcute de Angelina, care au fost revizuite și nu au fost justificate,” a spus acesta.

”Copiii au mai fost folosiți de Angelina pentru a-l răni pe Brad și înainte, și aceasta este o continuare a acelui comportament. Această scurgere de documente de către al patrulea sau al cincilea set de avocați a fost făcută pentru a-l răni pe Brad”, a mai adăugat sursa respectivă.

Angelina și Brad au devenit un cuplu după ce au jucat împreună în filmul Mr. and Mrs. Smith, din 2004, și s-au despărțit în septembrie 2016, după doar doi ani de căsătorie. Ea a inovcat diferențele ireconciliabile ca fiind cauza separării lor, care trenează din punct de vedere legal, deși cei doi sunt single, în mod oficial, din aprilie 2019. Actorii au șase copii, pe a căror custodie încă nu au căzut complet de acord: Maddox, 19 ani, Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 14 ani și gemenii Knox și Vivienne, 12 ani.

peroz.ro

Vezi si

Corneliu „Bibi” Ionescu, membru fondator al formației Sfinx, a încetat din viață

Corneliu „Bibi” Ionescu, membru fondator al formației Sfinx, a încetat duminică din viață. Corneliu Ionescu, …