Saturday , December 3 2022

Angelina Jolie si Brad Pitt au starnit mania vecinilor: Ne considera niste tarani

jolie-pitt family

Angelina Jolie si Brad Pitt au cumparat in 2008 domeniul Chateau Miraval din departamentul Var din Franta, dar contactele cu vecinii lor din satul Correns, cu 900 de locuitori, sunt foarte limitate, astfel incat acestia sunt foarte suparati pe celebrii actori.
“Ne considera niste tarani”, s-a plans publicatiei Le Journal du Dimanche unul dintre cei 900 de locuitori ai acestei zone situate la circa 250 de kilometri de frontiera franco-italiana, relateaza EFE.
“Le-am scris din partea unei asociatii care lupta impotriva fibrozei chistice, dar nu au raspuns niciodata”, a declarat o fosta angajata a Biroului de Turism.
Locuitorii insista ca cei doi actori au transformat castelul intr-o “fortareata” aparata de fosti militari americani si de personal de securitate al fortelor britanice.
Cunoscutii actori care s-au casatorit in castelul medieval, in octombrie 2014, au descoperit complexul in timpul unui zbor cu elicopterul si dupa ce au stat trei ani cu chirie au decis sa-l cumpere in 2008 cu 35 de milioane de euro.
Totusi cuplul a facut cateva eforturi de integrare: in 2011, l-a invitat pe primarul orasului la o cina si a vizitat in compania celor sase copii ai loc targul “Entrecasteaux” din zona vecina. De atunci, Brad Pitt a devenit un mare amator de vin rosu, astfel incat s-a inscris in Asociatia Maestrilor Viticoli din Correns.
In iunie, actorul a semnat mai multe sticle de vin pentru a fi vandute in scopuri caritabile, fapt ce a adus asociatiei incasari de 298.000 de euro, dublu fata de anul precedent.
Vecinii lor admit ca, desi pentru ei sunt niste “adevarati necunoscuti”, Angelina Jolie si Brad Pitt au facut oarecare publicitate localitatii si ca au beneficiat de pe urma bunastarii familiei care a cheltuit intr-o singura zi “mii de euro intr-un magazin de jucarii”.

Vezi si

Breșă de securitate în WhatsApp. 360 de milioane de numere, expuse

O breșă de securitate în WhatsApp a expus numerele de telefon a aproximativ 360 de …