Friday , June 2 2023

Angelina Jolie nu are prieteni

Angelina Jolie a declarat c\ vorbe[te despre munca sa caritabil\ cu partenerul s\u de via]\, Brad Pitt, [i cu cei [ase copii ai lor, pentru c\ nu are prieteni cu care s\ discute, informeaz\ contactmusic.com.
Actri]a în vârst\ de 35 de ani – care, în prezent, se afl\ în Pakistan în calitate de ambasadoare a bun\voin]ei pentru Înaltul Comisariat pentru Refugia]i din cadrul ONU (UNHCR) – a recunoscut c\ nu exist\ prea multe persoane în via]a ei în care poate avea încredere, cu excep]ia iubitului ei, Brad Pitt, [i a celor [ase copii ai lor.
“Vorbesc cu familia mea. Vorbesc cu Brad, iar el vrea s\ [tie cât se poate de multe despre aceste probleme [i despre fiecare c\l\torie (în interes caritabil, n.r.). {i a fost [i el aici. A venit cu mine dup\ cutremurul din 2005”, a spus Jolie.
“Nu am prea mul]i prieteni cu care s\ vorbesc. El este cu adev\rat singura persoan\ cu care vorbesc. Dar le-am spus copiilor mei despre asta. Cred c\ îi ajut\ s\ fie oameni mai buni, s\ în]eleag\ mai mult ce înseamn\ lumea”, a mai spus ea.
Angelina a mai declarat c\ se simte cople[it\ de problemele complexe cu care se confrunt\ Pakistanul. “Cred c\ este complicat. Sunt venit\ aici cu UNHCR, iar ei sunt prezen]i aici de 32 de ani. Am fost aici de patru ori, pentru patru motive diferite. Sunt crize una dup\ alta. S-au confruntat aproape cu orice tip de dezastru”, a spus aceasta pentru postul de televiziune CNN.
S\pt\mâna trecut\, actri]a a cerut, într-un mesaj video, comunit\]ii interna]ionale s\ fac\ dona]ii pentru sinistra]ii lovi]i de catastrof\, calificat\ drept un “tsunami la relanti” de c\tre secretarul general al ONU Ban Ki-moon.
De când a devenit ambasadoare a bun\voin]ei din partea Înaltului Comisariat pentru Refugia]i din cadrul ONU, în 2001, Angelina Jolie a vizitat câteva zeci de tabere de refugia]i din Irak, Afganistan, Pakistan [i Sudan.
Angelina Jolie [i Brad Pitt sunt considera]i a fi unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, în ciuda faptului c\ nu sunt c\s\tori]i. Cei doi au în prezent [ase copii, dintre care trei sunt adopta]i – Maddox, în vârst\ de nou\ ani, n\scut în Cambodgia, Pax, în vârst\ de [ase ani, n\scut în Vietnam, [i Zahara, în vârst\ de cinci ani, n\scut\ în Etiopia. Shiloh, n\scut\ în Namibia, în 2006, este unul dintre copiii biologici ai cuplului, al\turi de gemenii Knox Leon [i Vivienne Marcheline, n\scu]i pe 12 iulie 2008 la Nisa, în Fran]a.

Vezi si

Un cunoscut actor american, găsit vinovat de viol. Ar putea sta până la 30 de ani în închisoare

Actorul american Danny Masterson, cunoscut în special pentru rolul din „That ’70s Show” a fost …