Saturday , June 15 2024

Angelina Jolie nu are prieteni

Angelina Jolie a declarat c\ vorbe[te despre munca sa caritabil\ cu partenerul s\u de via]\, Brad Pitt, [i cu cei [ase copii ai lor, pentru c\ nu are prieteni cu care s\ discute, informeaz\ contactmusic.com.
Actri]a în vârst\ de 35 de ani – care, în prezent, se afl\ în Pakistan în calitate de ambasadoare a bun\voin]ei pentru Înaltul Comisariat pentru Refugia]i din cadrul ONU (UNHCR) – a recunoscut c\ nu exist\ prea multe persoane în via]a ei în care poate avea încredere, cu excep]ia iubitului ei, Brad Pitt, [i a celor [ase copii ai lor.
“Vorbesc cu familia mea. Vorbesc cu Brad, iar el vrea s\ [tie cât se poate de multe despre aceste probleme [i despre fiecare c\l\torie (în interes caritabil, n.r.). {i a fost [i el aici. A venit cu mine dup\ cutremurul din 2005”, a spus Jolie.
“Nu am prea mul]i prieteni cu care s\ vorbesc. El este cu adev\rat singura persoan\ cu care vorbesc. Dar le-am spus copiilor mei despre asta. Cred c\ îi ajut\ s\ fie oameni mai buni, s\ în]eleag\ mai mult ce înseamn\ lumea”, a mai spus ea.
Angelina a mai declarat c\ se simte cople[it\ de problemele complexe cu care se confrunt\ Pakistanul. “Cred c\ este complicat. Sunt venit\ aici cu UNHCR, iar ei sunt prezen]i aici de 32 de ani. Am fost aici de patru ori, pentru patru motive diferite. Sunt crize una dup\ alta. S-au confruntat aproape cu orice tip de dezastru”, a spus aceasta pentru postul de televiziune CNN.
S\pt\mâna trecut\, actri]a a cerut, într-un mesaj video, comunit\]ii interna]ionale s\ fac\ dona]ii pentru sinistra]ii lovi]i de catastrof\, calificat\ drept un “tsunami la relanti” de c\tre secretarul general al ONU Ban Ki-moon.
De când a devenit ambasadoare a bun\voin]ei din partea Înaltului Comisariat pentru Refugia]i din cadrul ONU, în 2001, Angelina Jolie a vizitat câteva zeci de tabere de refugia]i din Irak, Afganistan, Pakistan [i Sudan.
Angelina Jolie [i Brad Pitt sunt considera]i a fi unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, în ciuda faptului c\ nu sunt c\s\tori]i. Cei doi au în prezent [ase copii, dintre care trei sunt adopta]i – Maddox, în vârst\ de nou\ ani, n\scut în Cambodgia, Pax, în vârst\ de [ase ani, n\scut în Vietnam, [i Zahara, în vârst\ de cinci ani, n\scut\ în Etiopia. Shiloh, n\scut\ în Namibia, în 2006, este unul dintre copiii biologici ai cuplului, al\turi de gemenii Knox Leon [i Vivienne Marcheline, n\scu]i pe 12 iulie 2008 la Nisa, în Fran]a.

Vezi si

China plasează cronometre deasupra toaletelor într-un loc turistic cheie

Un oraș chinez a instalat cronometre deasupra toaletelor dintr-un important loc turistic pentru a asigura …

error: