Tuesday , December 6 2022

Angelina Jolie le vorbeste deschis copiilor ei despre adoptie

Angelina Jolie a dezv\luit c\ ea [i partenerul ei de via]\, Brad Pitt, vorbesc deschis despre adop]ii cu cei [ase copii ai lor, dintre care trei au fost înfia]i, informeaz\ femalefirst.co.uk.
Actri]a este mama a trei copii adopta]i, pe care îi cre[te al\turi de partenerul ei de via]\, Brad Pitt. Ea a m\rturisit c\ nici ea [i nici Pitt nu le ascund copiilor istoria familiei lor.
Vedeta în vârst\ de 35 de ani, care mai are trei copii biologici cu Pitt, în vârst\ de 47 de ani, [i-a dus familia s\ vad\ anima]ia “Kung Fu Panda 2”, care trateaz\ tema adop]iei, [i nu i-a fost team\ de posibile întreb\ri delicate de dup\ film.
“M-am întrebat cum vor r\spunde la temele filmului. Ne-am întrebat daca va fi o discu]ie lung\, în seara aceea, despre adop]ii [i orfelinate. Nu a fost, dar asta s-a întâmplat deoarece noi discut\m despre aceste lucruri tot timpul acas\, foarte deschis. Am avut des astfel de discu]ii [i sunt conversa]ii vesele [i minunate”, a m\rturisit actri]a.
Angelina, care [i-a împrumutat vocea personajului animat Master Tigress în “Kung Fu Panda 2”, în timp ce Jack Black asigur\ vocea personajului Paster Po, a mai spus c\ cei [ase copii ai s\i sunt un juriu minunat pentru a stabili ce este amuzant în film [i ce nu a mers.
“Stau într-o camer\ [i îmi spun «Asta nu e amuzant». Te fac s\ fii competitiv [i chiar cred c\ Jack Black este mai nostim decât mama lor”, a mai dezv\luit actri]a.
Angelina Jolie [i Brad Pitt sunt împreun\ din 2004, când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei “Mr. and Mrs. Smith”. Brad Pitt a divor]at de Jennifer Aniston în 2005, dup\ patru ani [i jum\tate de c\snicie, pentru a fi împreun\ cu Jolie.
Angelina Jolie [i Brad Pitt au împreun\ [ase copii, trei adopta]i – Maddox, n\scut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, n\scut\ în ianuarie 2005, în Etiopia, [i Pax, n\scut în noiembrie 2003, în Vietnam – [i trei biologici, Shiloh, n\scut\ în mai 2006, [i gemenii Knox [i Vivienne, n\scu]i în iulie 2008.

Vezi si

George și Amal Clooney au strălucit la gala Kennedy Center găzduită de soții Biden

George Clooney și soția lui, Amal, au făcut impresie la evenimentul laureaţilor Kennedy Center, găzduit …