Saturday , December 3 2022

Angelina Jolie, încântătoare și sofisticată, alături de copii, la premiera „Eternals”

Duminică, seară, la premiera noului ei film, „Eternals”, Angelina Jolie și-a făcut o apariție elegantă, sofisticată. Actrița a venit însoțită de cinci dintre cei şase copii ai ei, îmbrăcaţi, la rândul lor, în ţinute de gală. Surpriza cea mare a venit din partea fiicei ei celei mari, Shiloh, care a purtat o rochie, aceasta fiind prima dată când o vedem pe adolescentă atât de feminină, fiind cunoscut faptul că în ultimii ani a ales ținute masculine.

Actriţa de 46 de ani, care joacă în acest film rolul războinicei Thena, a strălucit într-o rochie-pantalon de gală, în straturi, într-o nuanţă pământie, accesorizată, printre altele, cu un fel de inel lung peste buze şi bărbie. În plus, machiajul şi coafura divei au fost ireproşabile. Conform okmagazine, la un moment dat, Angelina a fost însoţită pe covorul roşu de cinci dintre cei şase copii ai ei (fără Pax): Maddox, 20, Zahara, 16, Shiloh, 15, şi gemenii Vivienne şi Knox, de 13 ani.

Fiica ei biologică cea mare, Shiloh, a apărut mai feminină ca niciodată, purtând o rochie într-o nuanţă asemănătoare cu a mamei sale şi arătându-şi chipul frumos, care ne aminteşte foarte mult de tatăl ei, Brad Pitt. Nu demult, Shiloh refuza orice element feminin în vestimentaţia ei, purtând haine băieţeşti şi fiind tunsă scurt şi masculin.

Încântătoare a fost și Vivienne, mezina cuplului Angelina-Brad Pitt, puştoaica arătând foarte drăguţ în rochia ei albă, elegantă.

Vezi si

Viva Magenta – culoarea anului 2023

 Institutul Pantone a anunțat culoarea anului 2023. Este vorba despre Viva Magenta, o culoare descrisă …