Monday , July 22 2024

Angelina Jolie, drogată în timpul unei emisiuni TV?

Un bărbat care susţine că este traficantul de droguri de la care cumpăra Angelina Jolie cocaină declară că actriţa era drogată într-un interviu TV din anul 2000, informează dailymail.co.uk.
Potrivit lui Franklin Meyer, vedeta care avea pe atunci 25 de ani l-a vizitat înainte şi după emisiunea cu Charlie Rose pentru a cumpăra cocaină, a declarat acesta pentru publicaţia Life&Style. Traficantul spune că Angelina Jolie cheltuia aproximativ 100 de dolari de fiecare dată când îşi procura droguri.
În timpul interviului, actriţa vorbeşte despre cât de greu i-a fost să se delimiteze de personajele dependente de droguri pe care le-a jucat în “Gia” şi “Girl Interupted”. “Mi-au devenit prietene şi erau o parte din mine”, a declarat Angelina.
Într-un interviu din anul 1998 Jolie declara “Am luat toate drogurile posibile: cocaină, heroină, ecstasy, LSD. Marijuana a avut cel mai neplăcut efect asupra mea. Râdeam fără motiv şi mă simţeam prostuţă. Urăsc să mă simt aşa. ”
Actriţa povesteşte în acelaşi interviu şi despre o experienţă pe care a avut-o după ce a consumat LSD: “Îmi amintesc când am mers la Disneyland după ce am luat LSD. L-am văzut pe Mickey Mouse ca un bărbat de vârsta a doua, scund, în costum şi care îşi urăşte viaţa. Drogurile acestea sunt foarte periculoase dacă le iei într-o stare de spirit negativă. Am renunţat la ele acum mult timp.”
Angelina Jolie se află în prezent împreună cu familia sa în Ungaria, Budapesta unde regizează un film despre o poveste de dragoste din timpul războiului din Bosnia (1992-1995).

Vezi si

Mesajele vedetelor de la Hollywood, după retragerea lui Biden, de la Robert De Niro la Cher și Jamie Lee Curtis

Vedetele de la Hollywood au reacţionat la vestea că preşedintele SUA, Joe Biden, renunţă la …