Angelina Jolie divorteaza cu ajutorul celebrei Judy Smith, care a inspirat serialul „Scandal”

reportersite
30 septembrie 2016, 14:07

Echipa Angelinei Jolie care se ocupa de divortul actritei de Brad Pitt primeste consultanta de la celebra consiliera Judy Smith.

brangelinaSurse au declarat pentru People ca echipa Angelinei Jolie primeste consultanta de la Smith, care a inspirat crearea personajului Kerry Washington din serialul „Scandal”.

„Judy a fost rugata sa se consulte cu cei care lucreaza cu Angelina pentru negocierea termenilor divortului”, a transmis o sursa apropiata echipei actritei.

Smith este proprietara firmei Smith & Company, una dintre cele mai cunoscute companii specializate in gestionarea unor situatii de criza. Judy Smith si firma sa au o lunga istorie despre gestionarea unor probleme care au atras atentia publicului. Printre persoanele publice care au primit consultanta din partea sa se numara Michael Vick, Paula Deen si Monica Lewinsky.

Pe langa consultanta primita din partea lui Smith, Angelina Jolie mai are un avantaj: este reprezentata de avocatul Laura Wasser, cunoscut pentru implicarea in divorturile celebritatilor. La randul sau, Brad Pitt este reprezentant de avocatul Lance Spiegel, si el foarte apreciat.

Amintim ca avocatul Angelinei Jolie a anuntat recent ca actrita a depus actele prin care cere divortul de Brad Pitt.