Sunday , November 27 2022

Angelina Jolie, din nou insarcinata?

Angelina Jolie și Brad Pitt se pare că vor deveni din nou părinți, după ce presa a aflat că frumoasa actriță ar fi deja însărcinată în trei luni.
Angelina Jolie și Brad Pitt se pregătesc să primească în familia lor un nou membru. Revista americană ”Ok!” a aflat că frumoasa actriță din ”Tomb Rider” este din nou însărcinată. Se pare că Jolie este deja gravidă în luna a treia.
Într-un interviu acordat revistei Marie Clarie, actrița declara că posibilitatea de a mai avea un copil nu este exclusă, deși ea și Brad Pitt nu și-au planificat să-și mărească familia.
”Este însărcinată deja în trei luni. Nu vrea să facă anunțul deocamdată, doar o parte dintre prieteni știe de acest lucru. Angelina se bucură de fiecare moment din plin. Totuși are probleme cu grețurile matinale”, a declarat o sursă pentru revista citată.
Mai mult, tatăl vedetei, Jon Voigt, afirma acum câteva zile, înainte ca știrea-bombă să explodeze în presă, că nu s-ar mira dacă fiica lui ar mai avea un copil.
”Cu ei nu se știe niciodată. Sunt un cuplu plin de surprize, însă eu cred că șase copii sunt suficienți”, spunea Voigt pe 13 ianuarie, conform sitelui perezhilton.com.
Jolie și Pitt au împreună trei copii biologici, pe Shiloh, Knox și Vivienne, și alți trei adoptați: Maddox, Pax și Zahara.

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …