Tuesday , April 16 2024

Angelina Jolie cere recuzarea judecatorului din divortul cu Brad Pitt pentru ca ar avea legaturi cu avocatul actorului

Angelina Jolie ar fi cerut luni descalificarea judecătorului privat care se ocupă de cazul divorțului ei de Brad Pitt, pe motiv că nu ar fi oferit destule informații privind legăturile sale cu unul dintre avocații actorului.

Jolie a depus un dosar la Curtea Supremă din Los Angeles în care susține că judecătorul John W. Ouderkirk ar trebui eliminat din dosarul său de divorț depus în 2016, findcă acesta nu a dat suficiente detalii în ceea ce privește restul de alte cazuri în care a fost implicat alături de avocatul lui Brad Pitt, Anne C. Kiley.

Ouderkirk „nu a dezvăluit cazurile care au demonstrat actuala, continua, repetata relație dintre acesta și avocatul reclamatului”, apare în dosar. Mai mult, se pare că avocatul lui Pitt ar fi susținut interesele financiare ale judecătorului, pledând pentru ca acesta să rămână pentru soluționarea dosarului și să continue să încaseze taxe, contrar voinței ambelor părți.

Precum multe alte cupluri celebre, Angelina Jolie și Brad Pitt au angajat un judecător privat în rezolvarea dosarului de divorț, pentru a păstra secrete cât mai multe date personale și financiare. Totuși, unele decizii legale trebuie luate urmând procedura standard a instanței.

Dosarul depus de actriță se bazează pe faptul că un judecător privat trebuie să respecte aceleași reguli de păstrare a informațiilor și de evitare a conflictului de interese care se aplică și celorlalți judecători, pentru a rămâne imparțial.

Deși avocații acesteia au căutat dovezi care să probeze nevoia de eliminare a lui Ouderkirk, așa cum cere legea, avocații lui Brad Pitt au insistat ca judecătorul să rămână.

Divorțul Angelinei de Brad Pitt este unul mixt – avocații lor au cerut o hotărâre bifurcată, astfel încât ei sunt declarați despărțiți, însă alte probleme precum cele financiare sau custodia copiilor rămân responsabilitatea amândurora.

În 2018, Jolie a depus acte spunând că fostul ei soț nu plătește suficient pentru creșterea copiilor, însă avocații acestuia au respins acuzațiile, numindu-le doar o încercare de a atrage publicitate negativă în jurul despărțirii lor. Angelina Jolie și Brad Pitt au format un cuplu timp de 12 ani și au fost căsătoriți timp de alți doi ani, până când Jolie a depus actele de divorț în 2016. Cei doi au 6 copii.

Vezi si

Furie stârnită de un plan de tururi private de 5.000 de euro în Acropole

Un plan al Ministerului Culturii Greciei de a oferi tururi private ale Acropolei, la un …