Sunday , April 21 2024

Angelina Jolie ar putea sa o interpreteze pe Marilyn Monroe

Angelina Jolie
Actri]a american\ Angelina Jolie ar putea s\ o interpreteze pe Marilyn Monroe, într-o adaptare cinematografic\ a romanului “The Life And Opinions Of Maf The Dog And Of His Friend Marilyn Monroe”, scris de Andrew O’Hagan, informeaz\ accesshollywood.com.
Aceast\ informa]ie a fost dezv\luit\, luni, de scriitorul sco]ian Andrew O’Hagan, prezent la Târgul de Carte de la Edinburgh.
Cu aceast\ ocazie, scriitorul sco]ian a declarat c\ actorul George Clooney ar putea s\ îl interpreteze pe Frank Sinatra, un bun prieten al actri]ei Marilyn Monroe, ad\ugând c\ film\rile vor debuta în curând.
De[i numele actri]elor Scarlett Johansson [i Christina Hendricks au fost amintite recent în presa american\, se pare c\ cea care o va personifica pe marele ecran pe celebra Marilyn Monroe va fi îns\ nu mai pu]in celebra Angelina Jolie.
Romanul lui Andrew O’Hagan prezint\ diverse întâmpl\ri petrecute în ultimii doi ani din via]a lui Marilyn Monroe, decedat\ în 1962, relatate din perspectiva câinelui Maf, un terrier maltez pe care Frank Sinatra i l-a oferit actri]ei americane în 1960.
Maf asista adeseori la cinele pe care Marilyn Monroe le organiza în re[edin]a ei împreun\ cu prietenii apropia]i, la care participa [i fostul pre[edinte american John F. Kennedy, îns\ o acompania pe celebra actri]\ [i în restaurante [i la cursurile de actorie.
Când l-a primit cadou de la Sinatra, Marilyn Monroe a decis ca micu]ul terrier s\ se numeasc\ Mafia – o glum\ la adresa presupuselor leg\turi cu mafia italian\ de care era acuzat Frank Sinatra -, preferând îns\ în cele din urm\ o versiune prescurtat\ a acestui nume – “Maf” sau “Maf Honey”.
Dup\ ce Marilyn Monroe a murit în august 1962, la vârsta de 36 de ani, Maf a fost “mo[tenit” de Gloria Lovell, secretara lui Frank Sinatra.
Nu se cunoa[te deocamdat\ numele actorului care va asigura vocea lui Maf, naratorul în acest proiect cinematografic.
Prezent\ la premiera londonez\ a celui mai recent film al ei, thrillerul de spionaj “Salt”, actri]a Angelina Jolie a declarat îns\ c\ nu este la curent cu noul proiect. Jolie a m\rturisit, totodat\, c\ nu este sigur\ de faptul c\ ar fi actri]a potrivit\ pentru acest rol, dar a promis c\ va purta în viitorul apropiat o discu]ie pe aceast\ tem\ cu George Clooney, un bun prieten al partenerului ei de via]\, Brad Pitt.
Diva american\ Marilyn Monroe, celebr\ pentru rolurile din “Niagara” (1953), “[apte ani de c\snicie/ The Seven Year Itch” (1955), “Unora le place jazz-ul/ Some Like It Hot” (1959) [i “Inadata]ii/ The Misfits” (1961), a decedat pe 5 august 1962, la vârsta de 36 de ani, în urma unei supradoze de medicamente.
Angelina Jolie este una dintre actri]ele cel mai bine pl\tite de la Hollywood, cu venituri de 20 de milioane de dolari câ[tigate în ultimele 12 luni, potrivit revistei Forbes. Actri]a, care a fost nominalizat\ pentru a doua oar\ la premiile Oscar în februarie 2009, pentru rolul din “Schimbul/ Changeling”, are o rela]ie de mai mul]i ani cu actorul Brad Pitt, al\turi de care a [i jucat în “Dl. & Dna. Smith”. Jolie a devenit celebr\ gra]ie rolului principal din franciza “Lara Croft”, a jucat în multe produc]ii cu succes la public, dar a câ[tigat [i premiul Oscar pentru rol secundar, în 2000, cu rolul din “Tinere]e furat\/ Girl, Interrupted”.

Vezi si

Ucraina îl decorează pe actorul Alain Delon pentru a-i mulţumi pentru sprijinul acordat

Ucraina a decis să îi acorde Ordinul de Merit actorului francez Alain Delon pentru a-i …