Monday , December 4 2023

Angelina Jolie ajută sinistraţii inundaţiilor din Italia

Actriţa americană Angelina Jolie a donat bani pentru ajutorarea sinistraţilor inundaţiilor recente din Italia şi a pledat pentru strângerea de ajutoare pentru aceştia, potrivit contactmusic.com.
Actriţa, care are o casă în regiunea Veneto, a donat bani oamenilor afectaţi de inundaţii şi a pledat pentru ajutorarea victimelor inundaţiilor din regiune.
În urma inundaţiilor, care au avut loc la începutul lunii noiembrie în regiune, mai mulţi localnici au fost forţaţi să-şi abandoneze casele.
Angelina Jolie şi partenerul ei de viaţă, actorul american Brad Pitt, susţin numeroase proiecte umanitare, ei donând, la începutul acestui an, un milion de dolari organizaţiei Médecins Sans Frontières (MSF), după cutremurul din Haiti din 12 ianuarie, considerat unul dintre cele mai mari dezastre naturale din cele două Americi, dar şi 75.000 de dolari pentru construirea unei şcoli pentru fete în Afganistan.
De asemenea, la începutul lunii septembrie, cuplul Angelina Jolie – Brad Pitt a donat 100.000 de dolari pentru victimele inundaţiilor din Pakistan.

Vezi si

VIDEO. Actorul Stanley Tucci a vizitat refugiați ucraineni în R. Moldova și a învățat să gătească borș

Stanley Tucci, cunoscut pentru rolurile din „ER” („Spitalul de urgență”), „Diavolul se îmbracă de la …