Monday , December 5 2022

Angelina Jolie a cerut DIVORŢUL de Brad Pitt. Actriţa vrea custodia celor 6 copii

jolie-pitt

Angelina Jolie a depus actele de divorţ, după 12 ani de relaţie cu Brad Pitt. Cei doi s-au cuplat în 2004 şi s-au căsătorit în 2014.
Angelina Jolie a invocat “diferenţe ireconciabile” ca motiv al divorţului şi a cerut cistoria celor şase copii, scrie TMZ. Actriţa este reprezentată de Laura Wasser, avocata lui Johnny Depp în divorţul de Amber Heard.
Angelina Joliea notificat că despărţirea a avut loc pe 15 septembrie 2016, deşi ea şi Brad Pitt nu au mai fost văzuţi de mult timp împreună în public.
Angelina Jolie a cerut custodia copiilor și a solicitat judecătorului să-i permită lui Brad Pitt să-i viziteze, precizează portalul de celebrități.
Jolie “datează separarea 15 septembrie 2016” în documentele prin care cere divorțul, adaugă TMZ. “Ea nu dorește ca Brad să aibă custodia fizică împărțită” a copiilor, ci doar “custodia legală partajată”, potrivit aceleiași surse.
Brad Pitt și Angelina Jolie au filmat împreună ‘Mr. and Mrs Smith’, lansat în 2005. După filmare, actorul a divorțat de Jennifer Aniston, cu care se căsătorise în 2000, și i s-a alăturat actriței Angelina Jolie.
Cei doi sunt părinții a șase copii, dintre care trei biologici și trei adoptați, din Asia și Etiopia. Brad și Angelina s-au căsătorit în 2014, încheie AFP.
 
 

Vezi si

George și Amal Clooney au strălucit la gala Kennedy Center găzduită de soții Biden

George Clooney și soția lui, Amal, au făcut impresie la evenimentul laureaţilor Kennedy Center, găzduit …