Tuesday , March 5 2024

Angela Similea a pierdut 12 procese cu băncile si va fi executata silit

Datoriile lăsate în urmă de soţul său, Victor Surdu, îi dau în continuare bătăi de cap Angelei Similea. Cunoscuta artistă a pierdut 12 din cele 15 procese de executare silită şi astfel riscă să rămână falită.
Băncile de unde partenerul ei de viaţă a împrumutat bani pentru a-şi susţine afacerile şi-au cerut, rând pe rând, banii înapoi. Cum artista nu a avut de unde să achite datoriile, care conform unor surse s-ar ridica la aproximativ 6 milioane de euro, băncile au intentat 15 procese de executare silită, din care 12 au fost pierdute de Angela Similea. În acest context, artista riscă să rămână falită, şi fără bani, şi fără casă, pentru că, legal, creditorii îi pot scoate la vânzare bunurile ca să-şi recupereze banii împrumutaţi de Victor Surdu.

Vezi si

VIDEO. BRIT Awards: Raye a câștigat 6 premii, un record

Cântăreaţa şi compozitoarea Raye a câştigat, sâmbătă, la Londra şase premii la gala BRIT, inclusiv …

2 comments

  1. @exfinantista!!!…..Si banca cand ti-a dat banii?Nu a facut-o pe riscul ei?Comisionul de risc ptr ce mama dreaku este?Fa,ori esti proasta ori te faci?Pai,ce biata femeie a luat banii?

  2. Mi se pare normal si de bun simt sa returnezi banii pe care ii datorezi cuiva, indiferent ca e vorba de o institutie sau de o persoana fizica !!! si asta, daca nu ai bani lichizi, prin executare silita !!! NU??? pai altfel cum? daca n-ar fi asa, am lua toti credite din banci, ne-am construi palate, vile si vilute si nu ne-am face probleme de nimic!