Angela Gheorghiu are un nou iubit dupa despartirea de Cezar Ouatu. Este tenor si e cu 10 ani mai tanar ca ea

reportersite
4/07/13 ora:7:08pm

angela gheorghiu si iubitulAngela Gheorghiu şi-a făcut un nou iubit la câteva zile după ce s-a despărţit de Cezar Ouatu. Noul iubit este Charles Castronovo, partenerul ei din opera “La Rondine”.

La scurt timp de la despărţirea de Cezar Ouatu, soprana ar fi întrat într-o altă relaţie. Alesul ar fi un tenor cu zece ani mai tânăr, scrie spynews.ro.

Între Angela Gheorghiu şi tenorul Charles Castronovo s-ar fi înfiripat o frumoasă poveste de iubire, născută pe scenă. Cei doi sunt parteneri şi în opera “La Rondine”, pe care o joacă la Royal Opera House din Londra. Inedit este faptul că artista este cu zece ani mai în vârstă decât noul ei iubit. Mai mult, Charles este pe jumătate sicilian, ca şi fostul soţ al româncei. Până de curând, Angela Gheorghiu a format un cuplu cu Cezar Ouatu, reprezentantul României la Eurovision.

charles castronovoRelaţia dintre Angela Gheorghiu şi Cezar Ouatu a durat mai bine de un an. Presa mondenă scrie că motivul rupturii dintre ei a fost faptul că soprana ar fi aflat că Cezar încă mai ţine legătura cu fosta sa prietenă.