Wednesday , September 28 2022
Breaking News

Andrei Gheorghe a murit. Mesajul transmis de fosta lui soție

Omul de radio şi televiziune Andrei Gheorghe a murit la vârsta de numai 56 de ani. El a fost găsit mort în propria locuinţă din Voluntari, luni seara.
andrei gheorghe1

Legiștii prezenți luni seara la locuința acestuia au anunțat și cauza decesului: stop cardio-respirator.
Îndurerată, și fosta soție a lui Andrei Gheorghe a transmis un mesaj, târziu în noapte: „Iubitul meu care nu mai eşti aici… rămâi doar în inimile noastre. O să spun despre tine că eşti extraordinar, că ai trăit extraordinar, ai iubit şi greşit şi făcut lucruri extraordinare. Aşa erai tu, extraordinar. Aşa o să rămâi în memoria şi inimile noastre”. Mesajul a fost postat pe pagina de Facebook a lui Andrei Gheorghe.
S-au cunoscut în 2007, s-au iubit nebunește, însă în 2014 au plecat pe drumuri separate, parafând finalul iubirii lor cu o ștampilă de divorț. Petruța Gheorghe și Andrei Gheorghe au rămas însă apropiați sufletește, iar mesajul sfâșietor pe care femeia l-a pus pe Facebook, în urmă cu doar câteva minute, dovedește relația specială pe care au avut-o.
Petruța Gheorghe are trei copii, dintr-o relație anterioară, pe Maria (19 ani), Katarina (17 ani) și Maximilian (16 ani), pe care Andrei i-a iubit ca pe copiii lui de sânge. Nu a făcut nici o diferență între aceștia și fiica lui, Anastasia (24 de ani), pe care i-a dăruit-o Maria, iubita sa din studenție, de care s-a separat în 2007. În 2014, la un eveniment festiv organizat de PRO Fm și Acasă Gold, Andrei a venit cu Petruța și cu copiii, fiind printre rarele ocazii în care a acceptat să fie fotografiat în sânul familiei. Iar asta pentru că discreția era literă de lege în familia lor.
Petruţa Gheorghe este psihoterapeut de orientare psihanalitică, cu formare în Psihanaliza copilului şi Adolescentului. Este autorul traducerilor „Puncte de cotitură, dezvoltarea emoţională şi comportamentală a copilului tău, de la 3 la 6 ani”, de T Berry Brazelton & Joshua Sparrow, Editura Fundaţia Generaţia, dar şi a „Psihologiei vieţii de zi cu zi”, de Kanneth T. Strongman, Editura Trei. “Eram într-o vreme singura femeie divorțată cu trei copii, pe care o cunoșteam… Este adevărat că tatăl lor a fost și continuă să fie foarte aproape de ei, adică prelua și preia o parte din responsabilități, a rămas într-o legătură permanentă cu copiii, dar aceea a fost formula pe care am crezut-o bună și pentru mine, și pentru copii. Acum, după atâta vreme am certitudinea că și pentru el a fost”, povestea Petruța Gheorghe în 2013, într-un interviu pentru www.revistatango.ro.
Andrei Gheorghe era născut la 14 ianuarie 1962, la Lipeţk, în Rusia.
Andrei Gheorghe a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (secția rusă-engleză), Universitatea din București.
A fost un prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune din România, realizator de filme documentare, de scurt și lung metraj.
Între 1991 și 1993 a fost reporter special la Radio Constanța și a realizat mai multe emisiuni la posturile Radio Sky Constanța (1993- 1996; “Videomania”, “Vineri 13″). Pro FM București (1996-2002;”Midnight Killer” “13-14”), și “Lanțul Slăbiciunilor” la Pro TV.
În 2002 și 2003 a realizat la Antena 1 emisiunea “Gheorghe”, a reluat emisiunea “13-14 cu Andrei”, mai întâi la Radio 21, și apoi în perioada 2005-2006, la Radio Total.
A avut un rol secundar în filmele „Amen” al lui Costa Gavras, Tinerețe fără tinerețe al lui Francis Ford Coppola (film aflat în faza de preproducție) și a colaborat cu Paraziții pentru albumul Irefutabil.
În 2004 este consilier media și realizator de emisiuni (“Politica, frate!” și “Am o știre pentru tine!”) la Realitatea TV.
A scris la “Academia Cațavencu” și în ghidul “24-FUN”.
În afară de realizarea de emisiuni radio și TV, a deținut funcții de conducere la posturile unde a lucrat: director general al Radio Sky Constanța și Pro FM București, director de programe al trustului Media Pro, consilier în probleme de marketing la Antena 1 București.
În 2006 în colecția “Ego Publicistică” de la Polirom a apărut volumul “Midnight Killer – Banalitatea s-a născut la oraș”, însoțit de un CD audio.
digi24.ro

Vezi si

Premieră pentru omenire: NASA a lovit un asteroid

Nava spațială DART a NASA a lovit un asteroid în primul test de apărare planetară. …