Tuesday , August 16 2022

Andreea Marin: "Un divort nu ar fi ceva care sa ma darame"

Fosta “Zână a Surprizelor” a declarat pentru Unica  faptul că a trecut deja printr-un divort şi şi-a dat seama că dintre toate, sănătatea este cea mai importantă, nu eşecurile în amor.
“Privesc mult mai detaşată acest subiect în a doua mea viaţă ca familistă; am pornit la drum cu dragoste şi cu toată dăruirea, dar un divorţ nu ar fi ceva care să mă dărâme, chiar dacă nu mi-l doresc. Consider că atâta vreme cât avem sănătate, avem ce e mai preţios, în rest, le rezolvă timpul pe toate”, a spus Andreea Marin Bănică pentru Unica.
Andreea spune că la nervi partenerii îşi spun multe lucruri care rănesc, iar ea s-a aflat în această ipostază, ca orice altă persoană.
“Câţi dintre noi nu şi-au ieşit din fire în controversele din cuplu şi nu au spus vrute şi nevrute la un moment dat, gândindu-se la extreme? Cine spune că nu e ala e ori proaspăt îndrăgostit, ori ipocrit, ori e o excepţie. Eu am mai fost căsătorită, încă de când aveam 19 ani, şi acum, privind în urmă, ştiu că motivele despărţitii pot fi uneori subiective (…)”, a precizat Andreea Marin.
Andreea Marin a vorbit şi despre cea mai recentă vacanţă, împreună cu familia. “La aer curat, fără stresul oraşului, mi-am impus să nu vorbesc la telefon decât cu cei dragi şi să nu intru pe email. Mi-am regăsit ritmul normal, sănătos de viaţă, mi-am reîncărcat bateriile, aveam mare nevoie”, a spus ea.

Vezi si

Jennifer Lopez și Ben Affleck fac nunta la sfârșitul săptămânii. Ce oaspeți de seamă vor avea

Nunta cuplului Jennifer Lopez – Ben Affleck va avea loc sâmbătă, petrecerea va fi un …