Andreea Marin s-a logodit cu Tuncay

reportersite
30 octombrie 2013, 10:56

andreea marin-tuncayInvitată la o emisiune la Kanal D, Andreea Marin a făcut un anunţ-şoc, mărturisind că s-a  logodit cu iubitul ei, medicul turc Tuncay Ozturk.

Vedetei de televiziune i s-a citit un mesaj pe care turcul l-a postat pe pagina sa de Facebook, în care acesta spune: „Oricum, numai eu şi logodnica mea putem decide când ne vom căsători”.

Pusă în faţa evidenţei, diva a spus: „Îl mănânc, m-a dat de gol! Eu sunt un om mai calculat, el mai direct. Da, suntem logodiţi!”.

„E o întâmplare fericită. Există inelul”, a adăugat Andreea Marin, care a arătat inelul de logodnă la televizor.

„S-a întâmplat recent… La prima mea emisiune de la TVR nu eram logodiţi”, a dezvăluit diva.

Andreea Marin a vorbit cu mare emoţie despre cel care a readus iubirea în viaţa ei.

„Şi-a lăsat ţara pentru mine. Nu e puţin lucru. A luat viaţa de la zero. Cred că am datoria de onoare să îl preţuiesc la fel de mult cum mă preţuieşte el… Nu mă poate obliga nimeni să fac ceva ce nu simt. Suntem oameni maturi şi ştim ce ne dorim. Nu e nevoie de cineva din afară să ne convingă ce ne dorim!”, a afirmat vedeta.

„Am avut o dorinţă fantastică de a fi iubită. Eu sunt un om care dăruieşte foarte mult într-o relaţie şi mă simţeam pustiită pe dinăuntru. Tuncay m-a făcut să înfloresc pur şi simplu… Nu mă mai preţuiam pe mine până când a venit cineva lângă mine şi m-a făcut să văd lucrurile altfel. Am hotărât că Tuncay merită o femeie plină de viaţă, hotărâtă”, a explicat ea.

„Ne înţelegem foarte bine, dar eu sunt fericită pentru un alt detaliu: înţelegerea acestui bărbat cu copilul meu. Dacă aş fi îndrăgostită piezându-mi minţile, nimic nu m-ar face să fiu cu acel om dacă copilul meu nu ar fi fericit. Vreau să am un copil care să aibă ceva de învăţat de la partenerul meu de viaţă. Am datoria ca părinte de a pune copilul pe primul plan”, a povestit Andreea Marin.

„Violeta îl place, se înţeleg bine. Tuncay este un dar neaşteptat pe care mi l-a făcut destinul. Nu era momentul, dar a venit ca un dar. Mi-a adus linişte, echilibru, m-a făcut să vreau să fiu mai frumoasă… E importat că nu e român, nu bagă în seamă lucrurile din presă ca un român. Îi mai povestesc eu câte o prostie şi râdem împreună de asta. El râde când îi vede pe paparazzi, simte o părere de rău pentru ei”, a încheiat Andrea Marin.

Fosta zână a surprizelor a dezvăluit că a început să înveţe limba iubitului ei, turca:

„Mi-am propus să învăţ limba. A început să îmi placă”.

libertatea.ro