Thursday , November 30 2023

Andreea Marin rasufla usurata: Banica Jr nu are copii din flori

Andreea Marin Bănică (38 de ani) sare în sus de bucurie întrucât numele soţului ei, Ştefan Bănică jr (45 de ani), iese din presupusul “triunghi amoros” în care l-a băgat, fără voie, instructoarea de fitness Adriana Nicolae (33 de ani). În urmă cu doi ani, când a rămas prima oară gravidă, ea a declanşat o adevărată isterie cu o declaraţie-şoc: “Tatăl copilul este un anume jr”. Evident, toţi s-au gândit la soţul “Zânei”.
Actriţa şi instructoarea de fitness Adriana Nicolae, cea care i-a zdruncinat din temelii căsnicia “Zânei”, este din nou însărcinată! Libertatea a aflat, în exclusivitate, că al doilea copil al acesteia ar fi rodul unei relaţii pe care fosta nevastă a lui Florin Piersic jr o are, în secret, cu un bărbat însurat şi cu doi copii. Nu-i vorba despre Ştefan Bănică jr, aşa cum mulţi au bănuit, în urma jocului ei de cuvinte, ci despre un alt jr, adică Dragoş Ţânţăreanu, fiul omului de afaceri Cristian Ţânţăreanu!
“Adriana şi Dragoş sunt de ceva timp împreună, el nu ne-a ascuns faptul că va fi din nou tată. În plus, Dragoş nu mai are de ceva timp viaţă de familie”, ne-a mărturisit un apropiat al celor doi. Pe de altă parte, o prietenă de-a Adrianei Nicolae a declarat, pentru Nefiltrat.ro, că tatăl ar fi acelaşi ca şi în cazul primului copil: “Este adevărat, Adriana este din nou însărcinată. Din câte Ștefan Bănică jr și Andreea Marin răsuflă ușurați: cântărețul nu are copii din floriştiu, tatăl copilului este acelaşi ca la primul copil, însă nu vă pot divulga identitatea lui. Dacă Adriana nu a făcut- o, înseamnă că are motive serioase să procedeze aşa. Eu ştiu doar că este o persoană destul de cunoscută în România”. Cu alte cuvinte, în această situaţie, soţul Andreei Marin, Ştefan Bănică jr, iese total din povestea urâtă în care l-a băgat instructoarea de fitness. La aflarea veştii că Adriana Nicolae ar fi gravidă cu Dragoş Ţânţăreanu, “Zâna” ne-a declarat: “Adevărul iese întotdeauna la iveală. În rest, nu mă interesează”. Până la închiderea ediţiei Dragoş Ţânţăreanu nu a putut fi contactat.

Vezi si

Jennifer Lopez lansează în februarie primul său album din ultimii 10 ani, “This is Me… Now”

Jennifer Lopez va lansa la 16 februarie mult-așteptatul album “This Is Me…. Now”, primul său …