Tuesday , March 5 2024

Andreea Marin, mandra nevoie mare de fetita ei. Vezi cat e de talentata Violeta

andreea marin-violeta

Mai mereu ocupata cu proiectele profesionale, Andreea Marin tine mortis sa fie o mama cu norma intreaga si chiar reuseste cu brio acest lucru. Copil atent crescut si educat, micuta Violeta are preocupari exemplare, fiind extrem de talentata si priceputa la limba engleza, iar peste numai cateva saptamani urmeaza sa sustina primul examen din viata, respectiv testul Cambridge, ce atesta cunostintele de limba engleza. Violeta va bifa o premiera, intrucat colegii ei au varsta de sapte ani.
Atunci cand vorbeste despre fiica ei, Violeta (cinci ani si jumatate), Andreei Marin i se lumineaza chipul, de bucurie. Ochii ii stralucesc, iar pe fata i se asaza un zambet care nu dispare nici macar pentru o secunda. Si, intr-adevar, are cu ce se mandri, Violeta fiind un copil precoce, extrem de preocupat de scoala, dar si de activitati extrascolare.
Astfel, micuta practica mai multe sporturi menite sa-i dezvolte atat fizicul, cat si alte calitati, precum spirital de echipa, punctualitatea, colegialitatea: “Ne pregatim pentru examenul Cambrigde, care se da, de obicei, la varsta de sapte ani. Incercam, sa vedem (n.r. rade). Violeta face inot, handbal. Anul trecut a fost la scoala de vara, la handbal, iar acum am dat-o la volei. Este un sport foarte frumos, feminin si care te dezvolta armonios. Pentru varsta ei, Violeta este inalta, seamana cu mama ei (n.r. rade). Si hainutele i le cumpar de la copiii de varsta de sapte ani”, a povestit Andreea Marin, pentru WOWbiz.ro. Mai mult chiar, se pare ca Violeta mosteneste si veleitatile artistice ale tatalui ei, fiind pasionata de muzica. Totusi, Andreea nu a facut, pana acum, demersurile necesare incat sa-i dezvolte si acest talent: “E mult spus ca are inclinatii artistice, dar e ceva normal avand in vedere ca a crescut intr-o familie in care ambii parinti sunt preocupati cu muzica. Eu cant la pian, tatal ei (n.r. Stefan Banica Jr) are ca principala activitate muzica. Ea canta, fredoneaza piesele tatalui ei. Nu pe toate, dar stie multe dintre ele”, a mai spus Andreea.
Cum au o relatie deosebita, vedeta si fiica ei petrec mult timp impreuna. Weekendul trecut, s-au relaxat timp de cateva zile la Cornu, iar peste cateva saptamani vor pleca impreuna intr-un sejur in Turcia.

Vezi si

Prinţesa Kate, văzută pentru prima dată în public după operația abdominală din ianuarie

Prinţesa Kate a apărut în public pentru prima dată după spitalizarea ei de la jumătatea …