Monday , March 4 2024

Andreea Marin isi sarbatoreste onomastica cu Botezatu, la Bamboo

andreea marin

Desi sambata aceasta, de Sfantul Andreei, Andreea Marin va avea de lucru intreaga zi si nu va putea sa-si serbeze onomastica, spre noapte, vedeta TV isi va scoate parleala intr-un club din Bucuresti. Invitatia vine din partea lui Catalin Botezatu, creatorul de moda care a decis sa-si serbeze ziua de nastere in avans, invitand-o pe Zana sa ii fie alaturi, scrie wowbiz.ro.
Se anunta petrecere mare, mine seara, in clubul Bamboo. Ca in fiecare an, Catalin Botezatu va organiza un party de senzatie de ziua sa, o petrecere de pomina unde sunt asteptati sute de invitati si zeci de vedete si personalitati de la noi. In capul listei insa se afla nimeni alta decat Andreea Marin, vedeta de televiziune care in ziua respectiva isi aniveaza onomastica de Sfantul Andrei.
Initial, stiind ca sambata este o zi foarte aglomerata si are repetitii toata ziua la TVR, iar a doua zi, va prezenta emisiunea “Pretuieste viata”, Andreea Marin ar fi vrut sa spuna pas petrecerii si, in afara de munca, sa nu faca nimic special. Planurile se pare ca i-au fost date insa peste cap de o invitatie venita recent din partea lui Catalin Botezatu, designerul invitand-o sa ii fie alaturi si sa petreaca impreuna in seara respectiva.
Ca sa fie convingator, acesta a venit si cu justificari solide, spunandu-i Zanei ca au doua motive de chefuit: aniversarea lui si onomastica ei si poate sa aduca la party cati invitati doreste. “Catalin Botezatu implineste 47 de ani pe 3 decembrie. Insa, pentru ca luni va pleca in Turcia, unde va sta o saptamana si va participa la un festival de moda, el a decis sa dea petrecere in avans. Acesta coincide cu ziua de Sfantul Andrei, un dublu motiv de sarbatoare, dupa cum spune Bote care insista ca Andreea Marin sa vina la party-ul sau”, a declarat o persoana din interiorul clubului.
In urma cu cateva luni, dupa ce Andreea Marin a imbracat la un eveniment o rochie de mireasa, designerul a criticat aparitia acesteia. Gurile rele s-au grabit sa spuna atunci ca cei doi sunt in clinciuri, un lucru care s-a dovedit a fi total neadevarat si fara temei.

Vezi si

VIDEO. BRIT Awards: Raye a câștigat 6 premii, un record

Cântăreaţa şi compozitoarea Raye a câştigat, sâmbătă, la Londra şase premii la gala BRIT, inclusiv …