Friday , September 30 2022

Andreea Marin, invitată la negocieri de Antena 1, dupa refuzul Mihaelei Radulescu, care a semnat cu Pro TV

andreea-marin

Imediat ce negocierile dintre Mihaela Rădulescu şi Antena 1 s-au sistat, producătorii show-ului “Dansez printre vise” s-au repliat, invitând-o la discuţii pe eterna rivală a vedetei, Andreea Marin. Antena a dorit să se folosească de notorietatea “Zânei”, dar şi să-i dea o lecţie pretenţioasei dive.
Andreea Marin a purtat recent o serie de discuţii cu reprezentanţii Antenei 1, în ved e r e a preluării rolului de prezentatoare a s h o w – u l u i “Dansez printre vise”, alături de Victor Slav.
Fosta vedetă TV a fost abordată imediat ce negocierile cu Mihaela Rădulescu au eşuat din cauza neînţelegerilor legate de bani. Surse din interiorul postului din Băneasa ne-au relatat faptul că pretenţiile financiare ale divei de la Monaco depăşeau cu mult bugetul de salarii alocat emisiunii de divertisment.
Astfel, Mihaela a trecut în barca rivalilor şi a semnat cu PRO TV, devenind jurat la “Românii au talent”. În aceste condiţii, tentativa de cooptare a Andreei Marin a avut şi o componentă de răzbunare. Andreea Marin a confirmat faptul că a primit o ofertă de la şefii Antenei 1, dar a ţinut să precizeze că nu a putut să-i dea curs, având în acest sezon proiecte în străinătate care o obligă să călătorească mult.
libertatea.ro
 

Vezi si

A murit Coolio, rapperul care a câștigat un premiu Grammy. Avea 59 de ani (VIDEO)

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile “Gangsta’s Paradise” și “Fantastic Voyage”, a murit …