Thursday , July 18 2024

Andreea Marin, declaratii cu apropo despre agresivitatea lui Banica: "Nu as fi luat decizia de a divorta doar pe motiv de infidelitate"

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Andreea Marin a spus la emisiunea lui Teo ca poate ierta infidelitatea partenerului de viata, insa niciodata nu va trece peste faptul ca acesta este violent.[/vc_column_text][vc_single_image image=”109639″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” css_animation=”left-to-right” img_size=”500×300″][vc_column_text]Ea a spus ca nu va accepta niciodata sa stea langa un barbat care o loveste si care este violent verbal sau fizic cu ea de fata cu copiii lor.
“Infidelitatea nu e un motiv indeajuns pentru un divort. Sunt alte lucruri mult mai grave care se pot intampla. Agresivitatea in viata de cuplu, raspunsul violent, reactii necontrolate in fata copilului, astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales ca ai un omulet alaturi care vede si simte, poate imprumuta acelasi comportament. Daca permiti sa se intample asta, e vina ta ca fiul, fiica ta va avea probleme.
Nu as putea sa suport ca fiica mea va suporta ca cineva sa ii arunce o palma, cu sau fara motiv. Ei bine, nu! Mi-as reprosa ca parinte ca am suportat la randul meu”, a spus Andreea la Kanal D.
“Nu as fi luat decizia de a divorta doar pe motiv de infidelitate”, a mai declarat “Zana” la emisiunea lui Teo. Ea le-a sfatuit pe toate femeile din Romania sa nu accepte sa traiasca alaturi de un partener de viata care le loveste.
“Pentru violenta domestica nu exista scuza. Nu exista s-a intamplat doar o data, a doua oara nu se va mai intampla”, a completat ea.
“La orice varsta poti sa iti refaci viata”, a mai spus Andreea.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Vezi si

Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție pentru evaziune fiscală. Aducea haine de lux din Turcia fără să declare veniturile

Poliţiştii au făcut, joi, 18 iulie, șase percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală, printre cei …

One comment

  1. Foarte bine ca ai putut sa te separi si ti-ai gasit ce meriti.Unele nu sunt in stare.(eu).
    Jigodiile asa mor,nu se schimba niciodata.