Saturday , December 3 2022

Andreea Marin, cu o umflatura ciudata in zona cervicala. De aceea se trateaza in Turcia?

„Zâna surprizelor” a lăsat audienţa cu gura căscată, miercuri seara, la un eveniment cu ştaif din Bucureşti. Tunsă mai scurt şi cu o bluză decoltată la spate, Andreea Marin Bănică a lăsat să i se vadă o „umflătură” ciudată in zona cervicala. Să fie oare acea problemă la coloană pentru care vedeta a recunoscut că se tratează frecvent în Turcia?
Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni negri, drepţi, şi cu o bluză crem cu buline, din mătase, soţia lui Ştefan Bănică jr. a fost o apariţie spectaculoasă. Şi-a tuns părul până la nivelul urechii, adoptând o frizură ceva mai modernă, care să-i scoată în evidenţă trăsăturile feţei, iar noua abordare o prinde extrem de bine.
Tunsoarea atrăgea însă atenţia şi asupra gâtului dezgolit, iar priveliştea oferită nu a fost deloc una frumoasă. Fix la baza gâtului, în partea din spate, „Zâna surprizelor” avea o umflătură inestetică. Nu şi-a dat seama cât de rău se vede, căci altfel ar fi acoperit-o măcar cu o eşarfă legată la baza gâtului, însă fotografii au fost cu aparatele aţintite asupra ei, iar acest „mic detaliu” nu le putea scăpa.
„Am observat şi eu şi am rămas cu gura căscată. Câteva minute nu mi-am putu dezlipi ochii de la gâtul ei şi m-am întrebat oare ce a păţit Andreea”, ne-a spus un invitat la eveniment.
Andreea Marin Bănică a spus acum ceva vreme că are probleme cu coloana şi că se tratează la celebra clinică Acibadem din Turcia, însă nimeni nu şi-a închipuit că este atât de grav.
“Nu este vorba despre o problemă medicală. Persoanele care prezintă această «umflătură» nu au de suferit de pe urma acesteia. Acea zonă a coloanei se numeşte apofiză spinoasă, ceea ce înseamnă proeminenţă osoasă la nivelul vertebrelor. Este vorba despre vertebra 7, cervicală, care la unii oameni este mai proeminentă. Tocmai de aceea se mai numeşte şi «proeminenta». Este adevărat că este destul de inestetică şi, din acest motiv, cei care ştiu că au această proeminenţă încearcă s-o acopere fie cu părul, fie cu ajutorul vestimentaţiei”, a spus dr. Ghoerghe Burnei. (click.ro)

Vezi si

Viva Magenta – culoarea anului 2023

 Institutul Pantone a anunțat culoarea anului 2023. Este vorba despre Viva Magenta, o culoare descrisă …