Thursday , July 25 2024

Andreea Marin Bănică: Sănătatea mi-a jucat feste în ultima vreme

“Sănătatea mi-a jucat feste în această perioadă. Tocmai de aceea spun că nu vreau decât să fiu sănătoasă şi să pot să duc la îndeplinire tot ce mi-am propus. Şi dacă Dumnezeu vrea să-mi dea un copil, atunci ar fi minunat”, a declarat Andreea.
Andreea Marin Bănică a dezvăluit că a avut probleme de sănătate în ultima perioadă.
Zâna mărturiseşte că şi-ar mai dori un copil: “Dacă Dumnezeu îmi mai dă un copil, ar fi minunat”, potrivit ziarulring.ro.
Andreea Marin Bănică se consideră o femeie fericită, cu toate că mai vrea să realizeze multe lucruri. „E cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea şi l-aş mânia pe Dumnezeu dacă aş spune că îmi lipseşte ceva. Normal că mai am multe de realizat, pentru că simt că există foarte mult potenţial în mine”.
Vedeta a mai spus că nu va pleca în vacanţă de sărbătorile de iarnă pentru că alături de cei dragi, se simte cel mai bine.
“Nu plec nicăieri, pentru că, după agitaţia din timpul anului, mă simt cel mai bine în familie alături de cei dragi”, a afirmat Andreea.
Andreea Marin Bănică a fost miercuri prezentă la lansarea primului card de afinitate UNICEF din România, sprijinind în acest sens crearea saloanelor-mamă în maternităţile din România.

Vezi si

Celine Dion va cânta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice. Artista se află deja la Paris

Céline Dion va cânta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 de la Paris …