Wednesday , December 7 2022

Andreea Marin Banica s-a alaturat unei campanii impotriva discriminarii romilor

Andreea Marin-Bănică s-a implicat în realizarea unor fotografii inedite pentru a lua parte la campania antidiscriminare “Şi tu ai obraz”.
Alături de “Zână”, în campanie s-au mai implicat Simona Pătruleasa, Bodo, Bianca Brad, Andrei şi Kamara de la Alb şi Negru, Connect- R, Cristi şi Oana Brancu, Victor Yla din România. Conform proiectului, vedetele şi-au lipit obrazul de al unor persoane de etnie rromă.
“Obrazul este vitrina morală a omului. Gestul de a-ţi apropia obrazul de cineva arată că poţi trăi cu acea persoană”, spune dr. Cristian Andrei, preşedintele Institutului de Relaţii Umane şi totodată iniţiatorul acestei campanii antidiscriminare. Vedetele au participat benevol la campania de sensibilizare a populaţiei în legătură cu problemele cu care se confruntă zi de zi persoanele rrome.
În campanie s-a implicat şi cunoscutul artist de origine rromă Connect-R. El a fost singura vedetă care şi-a lipit obrazul, pentru fotografia oficială a promoţiei, de un copil de origine română, pentru a respecta ideea campaniei.

Vezi si

Utilizatorii de WhatsApp vor putea folosi și avataruri 3D personalizate

​WhatsApp a anunțat lansarea de avataruri 3D care pot fi utilizate drept poză de profil …