Wednesday , December 7 2022

Andreea Marin, audiente umilitoare cu emisiunea de la TVR. Numai National TV nu a depasit-o

andreea-marin

Andrrea Marin este o vedeta dorita de toate televiziunile şi plătită în consecinţă, după legea cererii şi ofertei. O prezentatoare de la care se aştepta locul 1, poate 2 sau, hai, fie chiar şi 3, având în vedere că a stat o perioadă “pe bară”. Dar nu 5.
În topul audienţelor de duminica trecută, la orele serii, când la TVR1 a fost emisiunea “Preţuieşte viaţa”, ordinea a fost, conform Kantar Media: PRO TV, Antena 1, Kanal D, Prima TV, TVR 1, scrie Libertatea.
Primele două televiziuni au difuzat, în cele trei ore petrecute de Andreea Marin pe micul ecran, filme de top, respectiv emisiunea “X Factor”, aşa că era firesc să ia crema audienţei. Însă la celelalte două, Kanal D şi Prima TV, telespectatorii au urmărit emisiuni prezentate de Ernest şi Liviu Vârciu, respectiv un realityshow cu persoane necunoscute (“Schimb de mame”) şi reluarea unui serial românesc despre care multă lume nici n-a auzit, “Iubiri secrete”.
Aşadar, în vreme ce TVR1 spera să facă o superafacere readucând- o pe micul ecran pe Andreea Marin, rezultatul a fost invers aşteptărilor.
Acum, rămâne de văzut câtă vreme îşi va mai permite televiziunea publică – la care cotizează toţi românii, prin taxa TV – să cheltuiască mii de euro săptămânal pe o emisiune care e mai puţin urmărită decât un serial difuzat în reluare.
Spunem mii de euro, pentru că numai salariul Andreei Marin se zvonea că s-ar ridica la 3.500 de euro pe ediţie. Adică 14.000 de euro lunar…
Ramona Bădescu stă şi mai prost cu «Duminica în familie»
TVR nu are mână bună la prezentatori. O altă vedetă intrată toamna aceasta pe statul de plată al postului public, după o lungă absenţă de pe micul ecran, este Ramona Bădescu. Bruneta stă şi mai prost la capitolul audienţe decât Andreea Marin.
Emisiunea ei, “Duminica în familie”, difuzată începând de luna trecută, a fost depăşită în ziua premierei (13 octombrie) de PRO TV, Antena 1, Kanal D, Prima TV şi Naţional TV, clasându- se abia pe locul 6 în topul celor mai urmărite producţii.
În intervalul orar când a fost difuzată “Duminica în familie”, 16.00 – 19.00, toate televiziunile care au depăşit TVR 1 ca rating au difuzat reluări, mai puţin Antena 1, la care era “SuperBingo Metropolis”.

Vezi si

Ce au căutat românii pe Google în 2022. Ucraina, Roxadustat și Florin Salam, în topul căutărilor

Google prezintă de 11 ani în fiecare lună decembrie listele cu cele mai populare (trending) …