Tuesday , March 5 2024

Andreea Marin a vorbit despre noua relatie: "Nu m-aş afişa într-o relaţie în care n-as crede"

andreea marin

Andreea Marin a vorbit despre relaţia sa cu medicul fizioterapeut Tuncay Ozturk, din Turcia, alături de care a fost fotografiată zilele acestea în România, ţinându-se de mână.
Vedeta a precizat că ea şi medicul fizioterapeut din Turcia sunt prieteni, că nu se feresc şi că îşi doresc ca această prietenie să evolueze cât mai frumos, cu atât mai mult cu cât au multe lucruri în comun.
“Nu ne ferim, suntem prieteni. Imi doresc ca aceasta prietenie sa evolueze frumos, amandoi ne dorim asta. Suntem doi oameni cu puncte comune, si in profesie, si in viata de zi cu zi. Lasam lucrurile sa mearga inainte si viata sa ne surprinda frumos, asa cum s-a intamplat de curand”, a declarat Andreea.
Andreea Marin a explicat şi că nu şi-ar permite să se afişeze alături de o persoană cu care nu crede că poate avea o relaţie frumoasă.
“Incercam impreuna sa vedem daca putem parcurge un drum frumos si demn. E un om normal, a venit doar sa ma surprinda si a reusit sa o faca intr-un mod placut. Nu sunt genul de om care sa-si permita afisarea intr-o relatie in care nu crede. E o provocare pentru mine sa raspund provocarii unui om care incearca. Intamplarea face ca acum sa fiu alturi de cineva, care nu e roman.”, a spus Andreea Marin si la Acces Direct.

Vezi si

VIDEO. BRIT Awards: Raye a câștigat 6 premii, un record

Cântăreaţa şi compozitoarea Raye a câştigat, sâmbătă, la Londra şase premii la gala BRIT, inclusiv …