Friday , December 2 2022

Andreea Mantea si Stefan Stan si-au facut ochi dulci inca din vara, la mare

Vestea ca Stefan Stan si Andreea Mantea formeaza cel mai nou cuplu al anului 2013 a luat prin surprindere pe toata lumea. Cu toate ca cei doi au recunoscut relatia in urma cu doar trei zile, tantonarile dintre ei dureaza de mai bine de sase luni.
In luna iunie, paparazzii CANCAN.ro i-au intalnit pe Stefan Stan si pe Andreea Mantea jucandu-se in valurile marii. La momentul respectiv cei doi nu pareau ca se cunosc de prea mult timp, insa cu siguranta doritori sa afle mai multe lucruri unul despre celalalt.
Pe parcursul intregii zile, castigatorul primei editii “Vocea Romaniei” si prezentatoarea TV s-au harjonit sub privirile curioase ale turistilor. Stan si Mantea au profitat din plin de vreme si de timpul liber si s-au cunoscut mai bine. Dupa ce au discutat relaxati pe plaja, cei soi s-au jucat in valul marii, devenind din ce in ce mai familiari.
Stefan Stan a luat-o in brate pe Andreea Mantea in timp ce se aflau la mal si chiar a intrat imbracat in mare.
Pana inainte de Craciun, cand oficial au devenit un cuplu, Andreea Mantea si Stefan Stan nu au pierdut niciodata contactul unul cu celalalt.
Daca, la inceput, cei doi priveau totul ca pe o prietenie, un flirt nevinovat, in luna decembrie nu au mai putut rezista tentatiei.
Dupa aproape sase luni, cei doi si-au dat seama ca sunt foarte indragostiti unul de celalalt si, profitand ca niciunul dintre ei nu avea un alt partener, au vrut sa dea o sansa relatiei.

Vezi si

Breșă de securitate în WhatsApp. 360 de milioane de numere, expuse

O breșă de securitate în WhatsApp a expus numerele de telefon a aproximativ 360 de …