Friday , December 2 2022

Andreea Mantea se muta impreuna cu "Vocea Romaniei", Stefan Stan

Au trecut doar vreo trei săptămâni de când formează un cuplu, dar Andreea Mantea şi Ştefan Stan deja îşi caută un “cuibuşor de nebunii”.  După ce şi-a dezvăluit pasiunea pentru frumoasa brunetă, chiar în emisiunea pe care aceasta o prezintă la Kanal D, cântăreţul se află în mari căutări pentru un apartament în care să se mute cu iubita.
Ştefan Stan (35 de ani) a dezvoltat o mare pasiune pentru Andreea Mantea (26 de ani). A făcut publică frumoasa lor poveste de dragoste abia acum două săptămâni, dar face paşi uriaşi în relaţie. Surse din anturajul celor doi au povestit, pentru Click!, că “Vocea României” şi Andreea îşi caută deja un apartament în care să profite de intimitate la maximum.
“Vreau să-l găsim cât mai aproape de jobul Andreei, undeva pe la Piaţa Presei Libere ar fi ideal. Mai ales că am mulţi prieteni în zonă. Deocamdată nu am găsit nimic. Nu ne place nimic! Vreau ca atunci când voi intra în casă, să simt acea energie pozitivă, să mă facă să spun că sunt acasă. Banii nu sunt un criteriu după care mă ghidez. Vreau să fie cu 2-3 camere, într-o locaţie care să-mi ofere siguranţă”, a declarat cântăreţul.
Pe de altă parte, Andreea Mantea pare să fie partea cerebrală a cuplului, aceasta fiind foarte atentă la banii care urmează să-i ofere pentru chirie. Deşi surse din anturajul celor doi ne-au dezvăluit că suma în care ar dori să se încadreze este de 800 de euro, prezentatoarea se arată mai zgârcită.
“Este adevărat că vrem să ne mutăm împreună. Deocamdată primim e-mailuri cu oferte, dar luăm în considerare şi zone precum Gara de Nord, Ştefan cel Mare sau 1 Mai. 800 de euro? Ai înnebunit? Eu sunt mai chibzuită din fire! Dăm 300 de euro, maximum 400!”, a spus Andreea Mantea.
Vedeta de la Kanal D locuieşte în prezent într-o vilă din Popeşti-Leordeni, în timp ce Ştefan Stan îşi împărţea nopţile până nu demult între un apartament luat cu chirie în zona Unirii şi un altul în Drumul Taberei, în care stătea cu mama lui.

Vezi si

Breșă de securitate în WhatsApp. 360 de milioane de numere, expuse

O breșă de securitate în WhatsApp a expus numerele de telefon a aproximativ 360 de …