Friday , December 2 2022

Andreea Mantea s-a certat in direct la TV cu iubitul ei, Stefan Stan

Andreea Mantea a ajuns, luni seara, de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, din cauza unor dureri abdominale.
Prezentatoarea Tv a mers la spital fără să-i spună iubitului ei, Ștefan Stan, lucru care l-a scos din minți pe cântăreț.
“Am preferat să nu fac caz din toată treaba asta pentru că nu îmi place. Asta ținea de viața mea personală. De joi am avut dureri destul de mari în zona abdomenului, nu știam ce ar putea fi, nu am vrut să merg la doctor, am luat calmante, sâmbătă a fost destul de grav, a trebuit să apelez la un echipaj de salvare pentru că nu mai puteam. Mi-e foarte frică de spital și sunt genul de persoană care nu merge imediat la spital când are o problemă de sănătate. Știam că Ștefan are treabă și nu am vrut să-l deranjez și nici nu am știut că e ceva grav, dar în momentul în care am aflat că e grav am preferat să-l anunț. De aici a pornit supărarea între noi. M-am speriat foarte tare și am crezut că Ștefan o să mă înțeleagă. Mi s-a părut că toată lumea e împotriva mea, pe mine mă durea foarte rău și nimeni nu îmi dădea atenție, inclusiv Ștefan”, a spus Andreea Matea, marți, în emisiunea pe care o moderează la Kanal D, precizând că în momentul în care a văzut că nu este înțeleasă s-a certat cu iubitul ei.
“Nu ne-am certat pe holurile spitalului, ne-am certat într-o rezervă, dar nu știu de ce atâta caz? Cel mai grav lucru care s-a întâmplat în urma acestei discuții este că am fost lăsată singură pe un pat de spital. L-am rugat să nu plece și m-a lăsat acolo”, a adăugat Andreea Mantea.
De cealaltă parte, Ștefan Stan a recunoscut că există discuții frecvente între el și Andreea din cauză încăpățânării de care dă dovada iubita lui.
“Andreea e un copil răsfățat, e încăpățânat și nu înțelege nimic din ce i se spune indiferent dacă îi vrei binele. Cearta care a fost aseară a pornit după ce domnul doctor i-a spus să rămână în spital, iar ea nu a vrut”, a spus Ștefan Stan, precizând că a lăsat-o pe Andreea Mantea singură în spital, după ce a văzut că este mai bine, pentru că tatăl lui avea nevoie de el.
“Pentru mama, tata și fratele meu sunt capabil de orice. Datorită lor sunt ceea ce sunt. Am făcut un sacrificiu ca să fiu aseară lângă ea și nu regret nicio clipă, pentru că așa am simțit, dar apoi am mers să-i ofer ajutor și tatălui meu”, a spus Ștefan Stan.
“Îmi era greu să cred că merge la ora aceea la părinții lui, de aceea a început discuția”, a completat Andreea Mantea.
Libertatea.ro

Vezi si

Breșă de securitate în WhatsApp. 360 de milioane de numere, expuse

O breșă de securitate în WhatsApp a expus numerele de telefon a aproximativ 360 de …