Tuesday , December 5 2023

Andreea Mantea, ofertata de Prima TV. Trei vedete se lupta sa-i ia locul la Kanal D

andreea mantea

Demisia Andreei Mantea (26 de ani) de la postul de televiziune Kanal D i-a şocat pe fanii emisiunii “WowBiz”, căci bruneta făcea echipă buna cu Mădălin Ionescu.
Andreea Mantea nu pierde îănsă vremea plângând după fostul loc de muncă. Surse din Prima TV au declarat pentru Libertatea că producătorii emisiunii “Mărul discordiei” o vor pe senzuala brunetă în show-ul lor. Astfel, alături de Laurette şi de Bianca Jurca, e posibil să o vedem şi pe Andreea Mantea căutându-şi jumătatea la reality show-ul de la Prima TV, care se va difuza din toamnă.
Nici bine nu şi-a anunţat plecarea de la Kanal D, că Mantea deja are nu una, ci trei posibile înlocuitoare, în calitate de coprezentatoare. Mădălin Ionescu şi-o doreşte pe Adelina Pestriţu, dar şefii lui nu exclud varianta de a i-o propune pe Oana Roman, rămasă fără emisiunea “Drept la ţintă”. O altă variantă plauzibilă este chiar soţia lui Mădălin Ionescu, Cristina Şişcanu (29 de ani), Astfel, Cristina Şişcanu are veni în locul Andreei Mantea şi va face pasul către rolul de prezentatoare, după ce de-a lungul timpului a fost reporter.
libertatea.ro

Vezi si

Prima reacție a lui Mircea Bravo după accident. Erau 4 în mașină, „nimeni nu a pățit nimic”

Mircea Bravo a reacţionat, luni, pe pagina sa de Instagram, în urma accidentului pe care …