Thursday , October 6 2022

Andreea Mantea, in discutii cu TVR pentru un jurnal monden. Tatal iubitului i-a pus o pila

andreea-mantea

După ce a plecat mai mult forţată de la Kanal D, căci avea un comportament agresiv cu subalternii săi, Andreea a bătut pe la uşile mai multor televiziuni, în căutarea unui nou loc de muncă, nu de alta, dar are de plătit credite de mii de euro la bancă, pentru vilă şi maşină.
Ea a fost în discuţii cu Prima TV, dar cum Andreea emitea pretenţii financiare cam mari, reprezentanţii postului cu pricina au ridicat neputincioşi din umeri.
Apropiaţii ei ne-au declarat că, zilele trecute, Mantea a bifat şi o vizită la TVR, fiind susţinută, se pare, de tatăl iubitului ei, Nicolae Bădălău (foto), fost prefect şi deputat de Giurgiu, care ar avea ceva pile la nivel înalt.
Cum nici postul naţional nu stă pe roze cu banii, bruneta a mai lăsat la preţ, oprindu-se undeva la 5.000 de euro, pentru prezentarea unui jurnal de ştiri mondene. În plus, i s-a oferit şi posibilitatea de a face parte din distribuţia unui nou serial TV.
libertatea.ro

Vezi si

Alec Baldwin scapă de proces după moartea Halynei Hutchins. El s-a înțeles cu soțul victimei, care va deveni producător al filmului „Rust”

Alec Baldwin a scăpat de procesul intentat de familia Halynei Hutchins, directoarea de imagine ucisă …