Saturday , October 1 2022

Andreea Esca tanjeste dupa o clipa de liniste

Andreea Esca, prezentatoarea Ştirilor Pro TV, este una dintre cele mai apreciate vedete din România. E mereu cu zâmbetul pe buze, iar viaţa ei pare să fie una lipsită de griji. Totuşi, Andreea tânjeşte după clipe de linişte, departe de agitaţia cotidianului.
“Câteodată, nu-i aşa că aţi vrea să aveţi o asemenea pancartă?”, a scris Andreea Esca, pe Facebook, lângă o fotografie în care apare purtând ochelari de soare, stând culcată şi ţinând în mână o mică pancartă pe care stă scris: “Nu deranjaţi!”. Acesta nu poate fi decât de semnul că în ciuda succesului şi a unui trai mai mult decât decent, lucrurile simple, cum ar fi evadarea din cotidian, sunt la fel de importante şi pentru vedete.
Pe 1 decembrie 1995, când Pro Tv începea să emită prin satelit în toată ţara, românii intrau în contact cu un nou tip de televiziune. Pro Tv devenea astfel prima televiziune particulară din România care a reuşit această performanţă. Atunci Andreea Esca își întâmpina telespectatorii cu deja celebrul salut: “Bună seara, București! Bună seara, România”, devenind de atunci emblema postului TV. În paralel cu cariera din televiziune, Andreea este și redactor-șef al revistei “One”. Vedeta este căsătorită cu omul de afaceri Alexandre Eram și au împreună doi copii, Alexia și Aris.
libertatea.ro

Vezi si

A murit Coolio, rapperul care a câștigat un premiu Grammy. Avea 59 de ani (VIDEO)

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile “Gangsta’s Paradise” și “Fantastic Voyage”, a murit …