Friday , October 7 2022

Andreea Esca prefera sprancenele naturale: s-a pensat o singura data

Vedeta Pro TV a pastrat foarte bine un secret, pe care  multi ar fi putut sa-l descopere doar uitandu-se atent la televizor: nu se penseaza! In anul 2005, cea mai cunoscuta prezentatoare de stiri din Romania a facut o exceptie. Atunci, celebra Anastasia Soare s-a oferit sa o penseze pentru prima data, iar Esca nu a putut rata ocazia.
“Niciodata nu m-am pensat pana acum si se pare ca am stiut de ce am asteptat atat de mult. Imi pare foarte bine ca am cunoscut-o pe Anastasia Soare si nu pot decat sa fiu foarte mandra si fericita ca exista si astfel de romani”, spunea acum sase ani vedeta Pro, dupa ce trecuse prin mainile “Reginei sprancenelor” de la Hollywood. Desi parea multumita de rezultat, Andreea le-a spus prietenilor: “A fost prima si ultima data cand m-am pensat. Nu-mi place, pentru ca-mi schimba fizionomia”. De atunci, au trecut mai bine de sase ani si prezentatoarea nu si-a mai pensat sprancenele.

Vezi si

VIDEO. Peste 50 de vedete, printre care Juliette Binoche, Marion Cotillard și Isabelle Adjani, și-au tăiat părul, solidare cu protestul femeilor din Iran

Peste 50 de vedete din lumea filmului și a muzicii din Franța și-au tăiat părul …